Απαντήσεις από παλαίμαχο παίκτη – "Στο χέρι του ΠΑΟΚ ο τίτλος γιατί…"


Απαντήσεις από παλαίμαχο παίκτη – “Στο χέρι του ΠΑΟΚ ο τίτλος γιατί…”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στις πιθανότητες του Δικεφάλου του Βορρά για το πρωτάθλημα, ενώ έδωσε συμβουλές και συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας.

Δημήτρης Ζωγραφάκης: Για την πιθανότητα να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, τη συμβολή των Μεϊτέ και Ντεσπόντοφ και την «κοιλιά» του Οζντόεφ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πρεπει να σκεφτούμε και την κούραση. Θα έρθει και εκείνοι. Έχουμε βάθος αλλά θα πρέπει και ο Λουτσέσκου να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες. Εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Είμαστε στην τελική ευθεία και είναι στο χέρι του. ».

Για τη συμβολή του Μεϊτέ και Ντεσπόντοφ: «Ο Μεϊτέ είναι πολυεργαλείο, δίνει ηρεμία στην ομάδα και ρυθμό. Η προσθήκη του Ντεσπόντοφ έχει βοηθήσει πολύ. Έλειπε ένας άνθρωπος που να τελειώνει τις φάσεις».

  Δεν ρισκάρει ο Αλόνσο, η 11αδα του ΠΑΟ - Τι αποφάσισε για Μπακασέτα

Για τον Οζντόεφ: «Έπαιξε πολλά παιχνίδια, υπάρχει κούραση και έκανε κάποια κοιλιά. Μακάρι να μας δείξει τον Οζντόεφ που ξέραμε».

Για το Conference: «Έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε. Ποια είναι η Μπριζ; Είμαστε καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή», είπε ο Δημήτρης Ζωγραφάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Έκοψε” σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν – Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα – Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: