Άρης: Οι "εκλεκτοί" του Μάντζιου για Παναθηναϊκό


Άρης: Οι “εκλεκτοί” του Μάντζιου για Παναθηναϊκό


Διαφ.

Την αποστολή του Άρη για την αυριανή (7/4, 19:30) αναμέτρηση κόντρα στο Τριφύλλι ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος.

Προπόνηση και αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού είχε το μενού για το “στρατόπεδο” του Άρη σήμερα, Σάββατο. Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους στο αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Φραν Βέλεθ να μένει εκτός.

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (07/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικείδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Σάντος και Γιοβάνοβιτς; Αυτός ο προπονητής υπογράφει συμβόλαιο με την Εθνική – Μέχρι το τέλος του 2024


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: