Παναθηναϊκός: Πιθανό ξανά το Γεντβάι-Ακαϊντίν


Παναθηναϊκός: Πιθανό ξανά το Γεντβάι-Ακαϊντίν


Διαφ.

Ο Μπερνάρ παίζει στα “κόκκινα” στα τελευταία ματς και ίσως αντικατασταθεί στο βασικό σχήμα στο ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τα τελευταία από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, το απόγευμα της Κυριακής (7/4, 19:30) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Χρήστου Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

«Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα μας δείξει τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα. Επειδή, μέχρι τώρα είχαμε μία κρύο μία ζέστη. Για να μπορέσει να μείνει μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση του τίτλου, θα πρέπει να αλλάξει αυτό και τότε θα μπορέσει να πλησιάσει την κορυφή ακόμα και να την πιάσει. Βεβαίως, σήμερα το ματς είναι πολύ δύσκολο. Είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσει ο Άρης μετά την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει να παρουσιαστεί διαβασμένος και συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός. Κυρίως όμως θα πρέπει να σταματήσει να δέχεται πρώτος γκολ, κάτι που συμβαίνει για τέσσερα σερί παιχνίδια. Από την άλλη, θα πρέπει να συνεχίσει να σκοράρει όπως το κάνει. Σκοράρει με ευκολία και δεν το αξιοποιεί, επειδή δέχεται γκολ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ενδεκάδας: «Θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Ο Βαγιαννίδης θα παίξει αντί του Κώτσιρα που έμεινε εκτός λόγω αμυγδαλίτιδας. Το Γεντβάι-Ακαϊντίν πήγε καλά την Τετάρτη. Δεν αποκλείω να το διατηρήσει και να βάλει τον Αράο ”6άρι”. Την Τετάρτη ο Μπερνάρ έγινε αλλαγή. Παίζει στα ”κόκκινα”. Ίσως δούμε τον Τζούρισιτς στο ξεκίνημα. Είναι κάποια ερωτήματα που θα απαντηθούν πριν το παιχνίδι».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας στον ΠΑΟ – “Ηγέτης από μικρός” – Πεντατές συμβόλαιο, τον παρακολουθεί ο Αταμάν! (Vid)

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: