Το φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη: "Πιο δυνατός σωματικά και πνευματικά ο ΠΑΟΚ"


Το φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη: “Πιο δυνατός σωματικά και πνευματικά ο ΠΑΟΚ”


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε και πήρε βαθμό ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και από τη Θεσσαλονίκη στέκονται στην υπεροχή της ομάδας του Λουτσέσκου στο σωματικό και πνευματικό κομμάτι.

ΠΑΟΚ: Στα όσα φάνηκαν από τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά φάνηκε πιο δυνατός σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο, έδειξε νοοτροπία στο τέλος και πήρε τον πολύτιμο βαθμό.​

 

Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι βγήκαν οι αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έκανε πιο ποιοτική την ομάδα του με τους Ντεσπόντοφ, Σαμάτα και Οζντόεφ, ενώ πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ απάντησε στον εαυτό του, όντας πρώτος σε όλους τους αριθμούς, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να χαρακτηρίζει υπερπαίκτη τον Μπάμπα Ράχμαν, λέγοντας πως δεν υστερεί σε τίποτα, υπογραμμίζοντας ότι ο Κουλιεράκης κάνει μυθικά πράγματα το τελευταίο διάστημα.

  Σπάθας: "2 πέναλτι δεν έδωσαν στην Καλλιθέα"! Διαφωνία με Καρπετόπουλο (vd)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλία, ρίχ’το! “Κανονάκι” Σπάθα για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: “Φώναζαν από τον πάγκο, αλλά… – Συμφωνώ με τον διαιτητή” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: