Αλλάζει το… τσιπάκι ο Λουτσέσκου – Επιχείρηση… Ευρώπη για ΠΑΟΚ


Αλλάζει το… τσιπάκι ο Λουτσέσκου – Επιχείρηση… Ευρώπη για ΠΑΟΚ


Διαφ.

Μετά την… απόδραση από την OPAP Arena ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Κλαμπ Μπριζ για τους «8» του Conference League, κάνοντας την αρχή από το εκτός έδρας παιχνίδι στο Βέλγιο το βράδυ της Πέμπτης (11/4).

ΠΑΟΚ: Μετά την… απόδραση από την OPAP Arena ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Κλαμπ Μπριζ για τους «8» του Conference League, κάνοντας την αρχή από το εκτός έδρας παιχνίδι στο Βέλγιο το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 22:00, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 2hd) κάτι που τονίζουν όλοι στον Δικέφαλο , με πρώτο τον Ραζβάν Λουτσέσκου , ο οποίος σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει το αγαπημένο του «game by game».

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του καλούνται να αποφορτίσουν τους ποδοσφαιριστές του και να τους προετοιμάσουν για αυτή τη σειρά αγώνων, στις επόμενες τρεις προπονήσεις που έχουν στη διάθεση τους μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για τη βελγική πόλη όπου θα λάβει χώρα η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να προπονηθούν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (10/4) και έπειτα να αναχωρήσουν για την πρώτη τους ”μάχη” με αντίπαλο τους Βέλγους ενώ πριν την αναμέτρηση στο «Γιαν Μπρέιντελ» ο Ρουμάνος τεχνικός μαζί με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του θα προχωρήσουν σε δηλώσεις με φόντο το μεγάλο παιχνίδι από την αίθουσα τύπου της έδρας των Βέλγων.

  Τρελό κράξιμο από Πρωταθλητή-ΦΩΣ σε Ολυμπιακό - "ΣΟΚ! Πάει για σκούπα"

Για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του σημαντική είναι και η στήριξη των 1.500 περίπου οπαδών που έχουν εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι για να εισέλθουν στο γήπεδο, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως και αρκετοί φίλοι του Δικεφάλου θα βρεθούν στην πόλη χωρίς να έχουν εξασφαλίσει το απαραίτητο εισιτήριο περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κανένα φάουλ στον Γκατσίνοβιτς! Τραγική διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ – Θα έκλεινε η Εθνική Οδός αν…” (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: