Στην αντεπίθεση ο Άρης: "2η κίτρινη ο Γεντβάι, έπαιζε… σούμο ο Ακαϊντίν


Στην αντεπίθεση ο Άρης: “2η κίτρινη ο Γεντβάι, έπαιζε… σούμο ο Ακαϊντίν


Διαφ.

Οι Κίτρινοι μέσω διαρροής έδωσαν απαντήσεις σχετικά με τη διαιτησία κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι δεν υπήρξαν σφυρίγματα υπέρ τους.

Άρης: Πολλά ήταν τα παράπονα του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Κίτρινους σχετικά με τα σφυρίγματα του Σκοπιανού διαιτητή, με τους Θεσσαλονικείς πάντως μια μέρα μετά να δίνουν απαντήσεις στα όσα έχουν ακουστεί, αλλά και στο περιστατικό με τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Πήρε φωτιά ο πράσινος μιντιακός μηχανισμός από χθες το βράδυ και στο τέλος θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον απίθανο σκοπιανό χθες. Ο οποίος χαρίστηκε σε καθαρή δεύτερη κίτρινη στον Γεντβαι , ο Ακαιντιν έπαιζε… σούμο στον Μορον σε κάθε φάση και δεν έβλεπε τίποτα , ο Ιωαννιδης του κουνούσε το δάκτυλο στα μούτρα και ούτε κίτρινη τόλμησε να του δείξει και αλλα πολλά… Η πράσινη προπαγάνδα στα καλύτερα της, αλλά περάσανε οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε σανό…», ανέφερε μεταξύ άλλων η διαρροή από την ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κανένα φάουλ στον Γκατσίνοβιτς! Τραγική διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ – Θα έκλεινε η Εθνική Οδός αν…” (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: