
Παναθηναϊκός: Συμφωνία Γιαννακόπουλου για τρία χρόνια με τον παικταρά!
Λιθουανικό Μέσο αναφέρει ότι οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά σε ένα σπουδαίο deal.
Από… φευγάτος το προηγούμενο καλοκαίρι, σε καταλυτικό και πλέον έτοιμο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!
Ο λόγος για τον Μάριους Γκριγκόνις, που σύμφωνα με το λιθουανικό “15min“, έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πράσινους για την επέκταση του συμβολαίου του, υπογράφοντας νέο τριετές το οποίο θα τον κρατήσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ έως και το καλοκαίρι του 2027!
Αν επιβεβαιωθεί το εν λόγω δημοσίευσμα τότε ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα κλείσει μια πενταετία στο Τριφύλλι και θα γίνει ο μακροβιότερος Λιθουανός στην ομάδα, καθώς μέχρι στιγμής τα πρωτεία κατέχει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Θυμίζουμε ότι ο “Σάρας” αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό σε δύο διαφορετικές περιόδους και πιο συγκεκριμένα από το 2007 έως και το 2010 και στη συνέχεια τη σεζόν 2011-12.
***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-δώρο σε Αταμάν για το F4 – Κλείνει… τώρα αθλητικό σέντερ ο ΠΑΟ – Στη “μαύρη λίστα” Μπαρτζώκα ο Τζέιμς
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ο Κάρι έγινε ο πρώτος παίκτης που έφτασε τα 4.000 τρίποντα στο ΝΒΑ (Vid)
-
Νέο “χτύπημα” Γιαννακόπουλου: “Θα είχαμε πάρκινγκ και αλλαγές…” (ΦΩΤΟ)
-
Πώς δεν μπήκε; Τεράστια χαμένη ευκαιρία στο Νις – Οσέρ (ΒΙΝΤΕΟ)