Αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση στην ΑΕΚ – Στόχος μόνο η επιστροφή

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να ανατρέψει την κατάσταση, με τον μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην κορυφή.

Αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση στην ΑΕΚ – Στόχος μόνο η επιστροφή


Διαφ.

Μπορεί η Ένωση να γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να μην κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ όμως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν και τον φετινό τίτλο.

ΑΕΚ: Έντονο προβληματισμό προκάλεσε στην Ένωση η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτέλεσμα που κράτησε την ομάδα στη δεύτερη θέση, ενώ παράλληλα δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την τριάδα των ντέρμπι, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0.

Μάλιστα μετά το τέλος του ντέρμπι στα αποδυτήρια των Κιτρινόμαυρων υπήρξε βουβαμάρα, όμως ακούστηκαν προτροπές για να γυρίσει η κατάσταση, με την ατάκα τίποτα δεν χάθηκε, τίποτα δεν τέλειωσε. Ολοι μαζί θα το το γυρίσουμε, να ακούγεται και να δείχνει τη διάθεση που επικρατεί στην ομάδα σχετικά με τη συνέχεια.

Να σημειώσουμε παράλληλα ότι και ο Ματίας Αλμέιδα που ήταν… σκασμένος μετά τον ΠΑΟΚ έκανε τις παρατηρήσεις που έπρεπε στους παίκτες, αλλά δεν τους χάλασε το ρεπό της Δευτέρας, προκειμένου να πάρουν τον χρόνο τους να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν, με το μυαλό πλέον να στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και τον Αργεντίνο να έχει σαν πρώτο στόχο την ανύψωση της ψυχολογίας των παικτών της ΑΕΚ και μετά να διορθώσει τις ανορθογραφίες που παρατήρησε στα τελευταία παιχνίδια.

  Έσκασε τώρα από Ιταλία - Οριστική εξέλιξη με τη Λίνα Σουλούκου στη Ρόμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα – Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: