"Καμπανάκι" Βέλγων σε Μπριζ: "Δεν είναι… Μόλντε ο ΠΑΟΚ"


“Καμπανάκι” Βέλγων σε Μπριζ: “Δεν είναι… Μόλντε ο ΠΑΟΚ”


Διαφ.

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά στην έδρα της βελγικής ομάδας για τα προημιτελικά του Conference και τα Μέσα της χώρας χτυπάνε… καμπανάκι για τη βοήθεια που μπορεί να δώσει ο κόσμος.

ΠΑΟΚ: Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις της Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» για τα προημιτελικά του Conference League – 20.000 εισιτήρια έχουν πωληθεί ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο!

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της βελγικής εφημερίδας Het Nieuwsblad η αντίπαλος του Δικεφάλου έχει διαθέσει ήδη προς τους φίλους της 20.000 εισιτήρια για τον αγώνα το βράδυ (22:00) της Πέμπτης, σε ένα γήπεδο όπως το «Γιαν Μπρεϊντέλ» που έχει χωρητικότητα περίπου 30.000 (29.042 για την ακρίβεια).

Μετά την νίκη της Κυριακής κόντρα στην Άντερλεχτ με 3-1 για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ στο πρωτάθλημα το κλίμα έχει αλλάξει και υπάρχουν συνεχόμενες προτροπές μέσω των social media της ομάδας για να γεμίσουν το γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

  Ασταμάτητος Ηλιόπουλος - "Χρυσάφι" σε Ράμος, αρπάζει και... καψούρα του ΠΑΟ

Στο δημοσίευμα της βελγικής ηλεκτρονικής εφημερίδας, αναφέρεται πως στο παιχνίδι της φάσης των «16» με την Μόλντε εντός έδρας είχε μόλις 13.000 προσέλευση η Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο: «Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι Μόλντε».

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Het Nieuwsblad για την κινητοποιήση στην Κλαμπ Μπριζ ενόψει του πρώτου ματς με τον ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικήα τα εξής:

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Μόλντε. Η Κλαμπ Μπριζ έχει ήδη πουλήσει 20.000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα στα προημιτελικά του Conference League και αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ανυπομονούν για τον πρώτο ευρωπαϊκό προημιτελικό στη Μπριζ μετά από το 2015 και ενώ με την… σεμνή Mόλντε πριν από έναν μήνα προσέλκυσε μόλις 13.000 οπαδούς στο γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟΚ το »Γιαν Μπρεϊντέλ αναμένεται να γεμίσει.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται με 35 Έλληνες δημοσιογράφους

Ο πρώτος αγώνας στα προημιτελικά στο Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ειναι πολύ… ζωντανός. Οι φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας ονειρεύονται ήδη δυνατά έναν ευρωπαϊκό τελικό στις 29 Μαΐου στην Αθήνα, γιατί με τη Φιορεντίνα και τη Βικτόρια Πλζεν ως πιθανούς αντιπάλους στα ημιτελικά, όλα είναι πιθανά.

Μετά από τέσσερις αγώνες στα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ είναι ο ηγέτης στο δικό του πρωτάθλημα, ένας και δύο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο αγώνας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γενικότερα και στη Θεσσαλονίκη, γιατί αυτή την εβδομάδα θα ταξιδέψουν στη Μπριζ τουλάχιστον 35 Έλληνες δημοσιογράφοι».

Πηγή: sfina.gr

  Δάκρυσαν και τα.. μάρμαρα! Το συγκλονιστικό βίντεο για τον Π. Γιαννακόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα – “Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο” – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: