
Κάτι παραπάνω από… τελικοί για ΑΕΚ τα ματς με Άρη
Η Ένωση αφήνει πίσω την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον στρέφει την προσοχή στα διαδοχικά παιχνίδια με τους Κίτρινους που έχουν χαρακτήρα… τελικών.
Κώστας Κετσετζόγλου: Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ΑΕΚ στα παιχνίδια με τον Άρη, μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέροντας παράλληλα ότι είναι πιθανό στο παιχνίδι με τους Κίτρινους στην κορυφή της επίθεσης να είναι ο Πόνσε, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των Ρότα, Γκαρσία, Άμραμπατ.
«Ο Αλμέιδα δεν συνηθίζει να δίνει ρεπό την αμέσως επομένη μέρα του αγώνα, αλλά προφανώς έκρινε πως η ομάδα ήταν επηρεασμένη σωματικά και πνευματικά μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα θα μάθουμε αν υπάρχουν τραυματισμοί από την Κυριακή. Ο Γκαρσία αποχώρησε με πρόβλημα και θα δούμε τι έχει. Ο Άμραμπατ και ο Ρότα βγήκαν κι αυτοί με ενοχλήσεις, αλλά δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη – Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ξανά στο προσκήνιο ο Ντάριο Σάριτς – Βούιξε ο τόπος! (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Συνεχίζεται η… παράνοια για τον κόσμο του ΠΑΟ – Νέο sold out στο ΟΑΚΑ!
-
Κίνηση-ματ Ποντένσε για να γυρίσει και ο όρος στο συμβόλαιο με τους Άραβες!