Άρης: Εκεί εστιάζει ο Μάντζιος για ΑΕΚ

Ο Άρης λέει ότι ο Μάντζιος στρέφει την προσοχή του στην ΑΕΚ εκεί.

Άρης: Εκεί εστιάζει ο Μάντζιος για ΑΕΚ


Διαφ.

Ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει την ομάδα για τις αναμετρήσεις με την Ένωση και ψάχνει παραπάνω πράγματα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του για να διεκδικήσει βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Για τα κολλητά παιχνίδια με την ΑΕΚ προετοιμάζεται ο Άρης, που με επιστολή του στην ΚΕΔ ζήτησε Έλληνες διαιτητές στις αναμετρήσεις της ομάδας του, με την Ένωση μάλιστα να συναινεί στο αίτημά του.

Παράλληλα, ο Άκης Μάντζιος βλέπει κάποιους παίκτες του, όπως τον Φράνκο Φεράρι, να έχουν ανεβασμένη αγωνιστική παρουσία στα τελευταία ματς, προσφέροντας αρκετά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, όμως περιμένει περισσότερα πράγματα από άλλους.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει να ανεβάζουν την απόδοσή τους οι winger τους, όπως ο Σουλεϊμάνοφ, ο Σαμόρα, ο Σαβέριο και ο Φετφατζίδης, την ίδια ώρα που τρίβει τα χέρια του για τον Λόρεν Μορόν.

Ο Ισπανός επιθετικός κέρδισε στο νήμα τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, αφού συγκέντρωσε το 29,28% των ψήφων έναντι το 28,82% του Κροάτη και πήρε έτσι τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της Stoiximan Super League για τον μήνα Μάρτιο.

  Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ λόγω FFP - Ποιους πουλάει ο Αλαφούζος, όχι Ιωαννίδη!

Τέλος, βλέπει τον Φραν Βέλεθ να κάνει θεραπείες και τρέξιμο, ανεβάζοντας ρυθμούς και φαίνεται ότι αυξάνονται οι πιθανότητές του να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλησε ήδη με παίκτη του ΠΑΟ ο Αλμέιδα – Μεγαλύτερη πρόταση η ΑΕΚ από Αλαφούζο – Δεν είναι ο Μπρινιόλι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: