Ζωντανό το Περιστέρι για F4 – Διέλυσε τη Βόννη και ελπίζει για πρόκριση


Ζωντανό το Περιστέρι για F4 – Διέλυσε τη Βόννη και ελπίζει για πρόκριση


Διαφ.

Τεράστια εμφάνιση από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που διέλυσε την Βόννη με 90-62 στο κλειστό “Αν. Παπανδρέου” ισοφαρίζοντας παράλληλα την σειρά των προημιτελικών του Basketball Champions League σε 1-1 και πλέον καλείται να πάρει το διπλό στη Γερμανία ώστε να προκριθεί στο Final 4 της διοργάνωσης.

Basketball Champions League: Το Περιστέρι ισοφάρισε (1-1) τη σειρά με την Τέλεκομ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και τη στέλνει πίσω στη Βόννη (16/4), όπου θα τα δώσει όλα για την πρόκρισή του στο Final Four του Basketball Champions League. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Γερμανούς και με το τελικό 90-62 στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, κράτησε «ζωντανό» το όνειρο της ευρωπαϊκής συνέχειας και διάκρισης. 

Η ελληνική ομάδα φανέρωσε τις διαθέσεις της από το πρώτο ημίχρονο και μετά το αναγνωριστικό δεκάλεπτο (19-14), απάντησε με επιμέρους σκορ 14-4 εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +15 (33-18) στο 15΄ και παίρνοντας τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +12 (46-34). 

  ''Βγάζει μάτια'' ο Ντουέ: Νέο αριστουργηματικό γκολ με την Παρί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έλεγχο των ριμπάουντ (40 έναντι 29), εξαιρετικό ποσοστό στο δίποντο (65.85%) και άμυνα για σεμινάριο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έπιασε από τον… λαιμό την Τέλεκομ στο δεύτερο ημίχρονο, «καθαρίζοντας» τον αγώνα από την τρίτη περίοδο, όταν έγραψε το μη αναστρέψιμο +21 (69-48 στο 30΄) και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Τεράστιο εμφάνιση από τον Τζο Ράγκλαντ σε επίθεση (29π.) και δημιουργία (9ασ.), από 17 πόντους σημείωσαν οι Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ και Τρέβορ Τόμπσον, ενώ στους 15 σταμάτησε ο Ζερμέιν Λοβ.

Από την Τέλεκομ Βόννης που τα… έσπασε από 6,75 (3/15 τρίποντα), ξεχώρισαν οι Γκλιν Γουάτσον και Τιλ Πάπε, οι οποίοι σημείωσαν από 13 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 46-34, 69-48, 90-62

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κόντε, Τσιούλιν, Ατάρντ

Οι συνθέσεις:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Βασίλης Σπανούλης): Ντάνγκουμπιτς 8 (2), Πουλιανίτης, Σταυρακόπουλος, Ξανθόπουλος, Ζούγρης 2, Χουγκάζ 2, Κασελάκης, Λοβ 15 (1), Μήτρου-Λονγκ 17 (3), Ράγκλαντ 21 (2), Ρένφρο 8, Τόμπσον 17.

ΤΕΛΕΚΟΜ ΒΟΝΝΗΣ (Ρόελ Μουρς): Φομπς 3 (1), Γκρίζελ 4, Σένγκφελντερ 4, Τίμαν 4, Γουάτσον 13 (1), Φλαγκ 2, Φρέι 2, Κένεντι 7, Κίρκγουντ 10, Πάπε 13 (1).

  Απάντηση... φωτιά από Λεσόρ για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: