"Να 'ναι τρίτη και φαρμακερή για ΑΕΚ στο Βικελίδης"


“Να ‘ναι τρίτη και φαρμακερή για ΑΕΚ στο Βικελίδης”


Διαφ.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος εξήρε το Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης.

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (21/4, 19:30), μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της «Ένωσης» που έλαβαν χώρα το Σάββατο (20/4), σημειώνοντας πως η επίσκεψη σ’ αυτό θα συνιστά μια τεράστια εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι όλο το ενδιαφέρον πλέον στον «δικέφαλο» έγκειται στο πώς θα κάνει το 2/2 με τους Θεσσαλονικείς (μετά το 2-0 της προηγούμενης Κυριακής στην OPAP Arena), ενώ εξήγησε ότι για την ΑΕΚ πρέπει να είναι η… τρίτη και φαρμακερή στο «Κλ. Βικελίδης» (ύστερα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και το 3-3 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος).

Σε ό, τι αφορά στο κομμάτι της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ και Χατζισαφί να έχουν προβάδισμα για το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα, ενώ οι Βίντα και Κάλενς θα συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο.

  Τι έδειξαν τα εργομετρικά του Μαρσιάλ - Η 11αδα του Αλμέιδα με Καλλιθέα

Ο Σιμάνσκι φαίνεται πως θα επανέλθει στα χαφ έχοντας δίπλα του -εφόσον ο Αργεντινός τεχνικός επιλέξει να δώσει ανάσες στον Πινέδα- είτε τον Λιούμπισιτς είτε τον Γιόνσον. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι ο Άμραμπατ, αριστερά διεκδικούν θέση ο Ελίασον με τον Γκατσίνοβιτς, ενώ τον Πόνσε στην επίθεση θα πλαισιώνει ο Τσούμπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Όχι” Μελισσανίδη σε 2.5 εκατ. – Πουλάει Ελίασον η ΑΕΚ, υπογράφει Έλληνα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: