
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Το πλάνο Λουτσέσκου με Ντεσπόντοφ”
Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (12/05) τον Ολυμπιακό σε σπουδαίο εξ αναβολής ντέρμπι, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να μεταφέρει τα τελευταία νέα από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.
Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ στάθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα, με αμφότερους αντιπάλους να προσπαθούν να μείνουν ζωντανοί για τον τίτλο και παράλληλα να αποφύγουν την 4η θέση, εκτιμώντας πως μπορεί να δούμε… ροντέο στην Τούμπα εάν το ματς είναι ισόπαλο στα τελευταία λεπτά.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά, τόνισε πως ο Ντεσπόντοφ αναμένεται να έρθει από τον πάγκο, ενώ σχετικά με τη μη ανακοίνωση αποστολής, τη συνέδεσε με την αντίστοιχη κίνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ, “πιέζει” ο παίκτης – Σπάει το συμβόλαιο!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Μόνο ο Ολυμπιακός ανέβηκε από το Big4, στο -14 ο ΠΑΟΚ από πέρυσι!
-
Η… εκρηκτική ξανθιά άναψε φωτιές στο παιχνίδι του ΠΑΟ – Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ!
-
Μαρινάκης για τα 100 χρόνια: “Οι δυσκολίες μας κάνουν ανίκητους” (ΦΩΤΟ)