Γιατί ήρθε Αθήνα ο Μίσιτς; Όργιο φημών για ΠΑΟ – Ένα τηλέφωνο από Αταμάν!


Γιατί ήρθε Αθήνα ο Μίσιτς; Όργιο φημών για ΠΑΟ – Ένα τηλέφωνο από Αταμάν!


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ, το οποίο και θέλει να καθαρίσει για να πάει ξένοιαστος στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου. Ο Κέντρικ Ναν, που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς με τους Θεσσαλονικείς, είναι πλέον καλά και θα αγωνιστεί κανονικά στην Πυλαία. Θα απουσιάσουν για μία ακόμη φορά οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, που είναι τραυματίες και ετοιμάζονται για τον ημιτελικό με την Φενέρ.

Τη καθημερινότητα όχι της ομάδας αλλά της ειδησεογραφίας ήρθε κατά κάποιο τρόπο να ταράξει η άφιξη στην Αθήνα του Βασίλιε Μίσιτς. Ενός παίκτη, που το όνομά του συνδέεται εδώ και πολύ καιρό με τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Μίσιτς ήρθε στην Αθήνα για διακοπές και πήγε και σε παραλιακό κέντρο για να διασκεδάσει. Εγινε αντιληπτός με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν βίντεο και φωτογραφίες του από εκεί. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι ξεσηκώθηκε μία θύελλα φημών, που έχει να κάνει σαφώς με αυτό που αναφέραμε: ότι εδώ και καιρό συνδέεται με τον Παναθηναϊκό για τη νέα χρονιά.

  Το κλειστό του ΟΑΚΑ έχει καταπρασινίσει και εντυπωσιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σίγουρο είναι ότι ο Σέρβος σούπερ σταρ έχει κλειστό συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Ξεκίνησε την τρέχουσα χρονιά στην Οκλαχόμα, εκεί έπαιζε ελάχιστα και κάποια στιγμή πήγε στους Χόρνετς, με τους οποίους πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Οι Χόρνετς, όμως, είναι από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ, οπότε αμφιβάλλει ο καθένας αν κάτι τέτοιο αρέσει στον Μίσιτς. Να παίζει, δηλαδή, σε μία ομάδα, που συνήθως χάνει. 

Ο Παναθηναϊκός πάντα θέλει μεγάλους παίκτες και ειδικά τώρα που το ταμείο του είναι πολύ πλούσιο. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και αν ήθελαν βέβαια να συνεργαστούν, δεν θα χρειαζόταν να έρθει ο Μίσιτς στην Αθήνα. Αυτά εύκολα γίνονται από το τηλέφωνο και βέβαια ο Αταμάν γνωρίζεται με τον Σέρβο άριστα από την άψογη και πολύχρονη συνεργασία τους στην Εφές.

Ακόμη και στο εγγύς μέλλον τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον Μίσιτς και τον Παναθηναϊκό, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό, ασχέτως αν μερικοί στο διαδίκτυο γράφουν ότι το θέμα της μετακόμισης του Σέρβου στο ΟΑΚΑ έχει τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αρχίσει καν και ίσως να μην αρχίσει και ποτέ.

  Φοβερό! Δέχθηκε γκολ από τη σέντρα η Γαλατασαράι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: