
“Συνταρακτικές αποκαλύψεις Τερίμ” – Πότε θα βγει η συνέντευξη
Παναθηναϊκός: Ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας συνάντησε τον «Αυτοκράτορα» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του, η οποία θα προβληθεί στην προσεχή “Αθλητική Κυριακή” (19/5).
Ο ρεπόρτες του Τριφυλλιού μάλιστα προϊδέασε τον κόσμο για συνταρακτικές αποκαλύψεις, καθώς όπως τόνισε, θα μπορούσε να γράψει μέχρι και… εγκυκλοπαίδεια με αυτά που πληροφορήθηκε.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Την τελευταία φοράπου αποχαιρέτησα προπονητή σε αεροδρόμιο (Κλαουντιο Ρανιέρι), δυο χρόνια μετά έγραψα βιβλίο και έγινε παγκόσμιο best seller,αυτή τη φορά ποιος ξέρει μπορεί να γράψω και εγκυκλοπαίδεια.
Έρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο αυτοκράτορας @fatihterim στην τελευταία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ της σεζόν. Συντονιστείτε!»
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Καμπανάκι για ΑΕΚ: “Προπαγάνδα, Δούρειοι Ίπποι, χρόνος που δεν περισσεύει”!
-
Από τον Ολυμπιακό ο αντι-Γουόκαπ στην Εθνική – Αρνητικός για Ελλάδα ο Ναν!
-
“Τρίβει τα χέρια” του ο Αταμάν – Ποιος παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό