Βαρούχας για Τούμπα: “Σοβαρά λάθη” – Απαντήσεις για Μιχαηλίδη και 1-0 (Vid)


Βαρούχας για Τούμπα: “Σοβαρά λάθη” – Απαντήσεις για Μιχαηλίδη και 1-0 (Vid)


Διαφ.

Σε αρκετά και σημαντικά λάθη υπέπεσε ο Όρελ Γκρίνφελντ στο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Ο καθηγητής διαιτησίας ξεκίνησε την ανάλυσή του με την πρώτη από τις δύο κίτρινες κάρτες του Μιχαηλίδη, στο πρώτο λεπτό. Όπως τόνισε, όχι μόνο δεν υπάρχει κίτρινη κάρτα αλλά ούτε καν φάουλ, αφού αντιθέτως ο Νταρίντα έπεσε πάνω του, κάνοντάς του επιθετικό φάουλ. Ούτε η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Έλληνα αμυντικού είναι σωστή, με τον παλαίμαχο διαιτητή να αναλύει ότι ο Μιχαηλίδης άπλωσε το πόδι του, ο Μορόν έπεσε σε αυτό και η φάση δεν στοιχειοθετεί κάρτα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθάρισε επίσης ότι υπάρχει παράβαση για επιθετικό φάουλ του Ζίβκοβιτς στον Μορόν πριν το 1-0 του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος κόβει την μπάλα, συνεπώς σωστά δεν καταλογίστηκε παράβαση.

Στο 15′ διαιτητής και βοηθός δεν είδαν κόρνερ υπέρ του ΠΑΟΚ σε κεφαλιά του Τάισον και κόντρα στον Μπράμπετς, καταλογίζοντας άουτ. Στο 23′ σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη, καθώς ο Μορόν αισθάνθηκε την επαφή του Σάστρε και έπεσε σκοπίμως στη μεγάλη περιοχή. Ακριβώς το ίδιο συνέβη στο 35′ σε φάση που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ για επαφή του Μιχαηλίδη με τον Μπράμπετς. Αντίστοιχα, δεν υπάρχει πέναλτι για τον Άρη σε πτώση του Σουλεϊμάνοφ στη μεγάλη περιοχή στο 51′, με τον Βαρούχα να τονίζει ότι ο άσος του Άρη έπεσε για να κερδίσει το σφύριγμα. Επίσης, ορθώς είδε κίτρινη κάρτα για “θέατρο” στο 77′ ο Κωνσταντέλιας, προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι από τον Ζουλ.

Στο 55′ οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ του Βερστράτε στον Κωνσταντέλια. Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε χαρακτηριστικά ότι επρόκειτο για μαρκάρισμα που ήταν στα όρια μεταξύ κίτρινη και κόκκινης, αλλά τελικά ο άσος του Άρη είδε μόνο κίτρινη.

  "Φαβορί για Euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακός! Θα έπαιρνα Σλούκα, Παπανικολάου"

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: