Υποκλίθηκε σε Αταμάν και Σλούκα ο Βόβορας!

Διαφ.

Το εγκώμιο των Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα έπλεξε ο Γιώργος Βόβορας, την επομένη της κατάκτησης από τον Παναθηναϊκό της 7ης Εuroleague της ιστορίας του.

Ο άλλοτε τεχνικός του «τριφυλλιού», μιλώντας στο Web Radio της ΕΟΚ, ανέφερε σχετικά: «Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία ανεξαρτήτως επένδυσης και μπάτζετ. Το “κλειδί” της επιτυχίας νομίζω πως ήταν ότι έφερε δύο ανθρώπους που έχουν το “know how” για το Final Four και στον πάγκο και στις τέσσερις γραμμές. Πήρε έναν κόουτς που έχει πάρει τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά και πήρε έναν παίκτη που σε όλες τις ομάδες που έχει πάει ξέρει πώς να οδηγήσει μια ομάδα στο Final Four. Αυτό ίσως ήταν το σημαντικότερο για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση και σε δύσκολες ημέρες.

Κομβικό παιχνίδι νομίζω πως είναι η νίκη στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, είναι το ματς που άλλαξε όλη τη σκέψη του Παναθηναϊκού. Εκεί άρχισαν και πίστευαν ότι μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό ομάδα. Στο Final Four ο Παναθηναϊκός έπαιξε στα 70 απ’ τα 80 λεπτά εξαιρετικό μπάσκετ και κέρδισε απόλυτα δίκαια τον τίτλο».

  "Κλείδωσε" η συμφωνία - Άμεσα υπογραφές με ξένο άσο στον Ολυμπιακό!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: