Σερέλης: “Καμία ανησυχία για το πώς θα είμαστε με τον Ολυμπιακό…”


Σερέλης: “Καμία ανησυχία για το πώς θα είμαστε με τον Ολυμπιακό…”


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε πανάξια το τρόπαιο της Εuroleague, αλλά θέλει να τελειώσει τη σεζόν και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Χρήστος Σερέλης.

Μιλώντας στον Bwin Σπορ FM, o άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικά τα παιχνίδια με τον Άρη, διότι θα μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό για να μην ξεφύγουμε. Και μόνο ο αντίπαλος, ο Ολυμπιακός, μας κρατά σε εγρήγορση. Δεν είναι απλά το “ντέρμπι των αιωνίων”, αλλά θα ξαναπαίξουμε με μία ομάδα που ήταν στο Final Four. Θα παίξουμε για δεύτερη φορά για την Ευρωλίγκα πχ. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο αντίπαλός μας στον τελικό. Επομένως, δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στα πρωταθλήματα, είδατε τον κόσμο σήμερα. Δεν έχω καμία ανησυχία για το πώς θα είμαστε στα ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ακριβώς αυτό που χρειαζόταν και έλειπε από την ομάδα και είναι η μεταγραφή που άλλαξε τις ισορροπίες στην ομάδα. Χωρίς αυτόν δεν πιστεύω ότι θα έφτανε τόσο γρήγορα εδώ που έφτασε».

  Απαντήσεις για Μαρσιάλ, Ηλιόπουλο και αν θα κάνει μεταγραφή η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: