Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Καμαρά, “θα είμαι πάντα ευγνώμων” (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Καμαρά, “θα είμαι πάντα ευγνώμων” (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Εδώ και πολλούς μήνες ο Μαντί Καμαρά ήταν ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό και τελικά ο Αφρικανός χαφ αποχαιρέτησε τους οπαδούς των Πειραιωτών με μια ανάρτηση στο instagram.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο 27χρονος μέσος, που είναι πλέον στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ κι ενώ μελετά προτάσεις και από αρκετές άλλες χώρες, ενώ υπάρχει κι ένα βίντεο με μερικές από τις καλύτερές του στιγμές στον Ολυμπιακό.

«Tο να αποχαιρετήσω δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένας μεγάλος ‘ναός’ γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγε σ’ αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο. Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κατακτώ πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και εύχομαι καλή επιτυχία στον σύλλογο», έγραψε ο Καμαρά.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: