
Ο Jogo: “Ο Αλαφούζος θέλει 20 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη”
Σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Αθήνας (Γιάννης Αλαφούζος) δεν θα κάνει τη ζωή πιο εύκολη για τη Σπόρτινγκ και θέλει 20 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για να αποδεσμεύσει τον επιθετικό, του οποίου η απόδοση αυτή τη σεζόν ήταν πολύ ευχάριστη στον Αμορίμ.
Τα “λιοντάρια”, όπως ανέφερε το O JOGO, έφτασαν τα 18 εκατομμύρια, αλλά για τον πρόεδρο του ελληνικού συλλόγου, Ιωάννη Αλαφούζο, το ποσό αυτό υπολείπεται του επιθυμητού παίκτη με τις δυνατότητες του Έλληνα διεθνή.
«Ο Αλαφούζος έχει πολύ στενή σχέση με τον επιθετικό και μάλιστα έχει προσπαθήσει να ανανεώσει τη συμφωνία (λήγει το 2027), αλλά αυτό δεν υλοποιήθηκε», γράφουν οι Πορτογάλοι.
Panathinaikos dá luta ao Sporting por Ioannidis https://t.co/YVuIhYrno4 pic.twitter.com/ZLTckCqh2k — O Jogo (@ojogo) June 5, 2024
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Διπλη καταγγελία-βόμβα Γιαννακόπουλου για διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Τρέλα για την ΑΕΚάρα! Μεγάλη πρόκριση στους “8” του BCL (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Άρη! (ΦΩΤΟ)