Σκληρό πόκερ από Χεζόνια με τρία φύλλα – Τι ζητάει από τον Γιαννακόπουλο


Σκληρό πόκερ από Χεζόνια με τρία φύλλα – Τι ζητάει από τον Γιαννακόπουλο


Διαφ.

Το σίριαλ με την υπόθεση του Μάριο Χεζόνια συνεχίζεται και ο Κροάτης φόργουορντ έχει συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα τις τελευταίες εβδομάδες ενόψει της επόμενης σεζόν, με αυξανόμενο ενδιαφέρον από την πλευρά των Καταλανών. Όμως, σύμφωνα με την ισπανική As η άφιξη απέχει ακόμα πολύ από το να πραγματοποιηθεί.

Κρατά 3 φύλλα της τράπουλας

Το ισπανικό δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο «Supermario» χειρίζεται τρία φύλλα στην τράπουλα του: να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα ή στον Παναθηναϊκό, και αυτό των Μπλαουγκράνα είναι το λιγότερο δυνατό στο χέρι.

Ένας έγκριτος Ισπανός δημοσιογράφος, ο Τσάβι Μπαλεστέρος επισημαίνει ότι ο Χεζόνια «δεν θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη» και ότι «ο Ματέο είναι ευχαριστημένος μαζί του». 

  Έσκασε μεταγραφή στον μπασκετικό Ολυμπιακό - Ανακοίνωση μεσημέρι Σαββάτου!

Πιέζει τη Ρεάλ για ανανέωση

Το συμβόλαιο του Χεζόνια λήγει και πιέζει για ανανέωση που έχει ήδη επιδιώξει στη Ρεάλ ο Βάλτερ Ταβάρες. Από συναισθηματισμό, υπήρχε πάντα η επιλογή του Παναθηναϊκού, που πλέον έχει δύο ακόμη στοιχεία να τον πείσει: το οικονομικό λόγω της ένεσης χρημάτων και το αθλητικό, γιατί στην Ευρωλίγκα είναι πλέον ο πρωταθλητής.

Περιμένει τον Γιαννακόπουλο

Με αυτό, ο διεθνής θα μπορούσε να εκτιμήσει τον εαυτό του στην αγορά και να πουλήσει τον εαυτό του ως ένας από τους σημαντικούς παίκτες στη διοργάνωση, όπου είχε κατά μέσο όρο 13,5 πόντους.

Ως επίλογο, το ισπανικό δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Χεζόνια περιμένει ακόμα να δει αν ο Γιαννακόπουλος του κάνει πρόταση ή μπορεί να κλείσει μια μακρόχρονη ανανέωση με τους Μαδριλένους.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: