“Ηγέτης σε ΠΑΟΚ ο Λιβάγια, αλλά να διαλέγει παιχνίδια” – Έρχεται… τζάμπα!


“Ηγέτης σε ΠΑΟΚ ο Λιβάγια, αλλά να διαλέγει παιχνίδια” – Έρχεται… τζάμπα!


Διαφ.

O ΠΑΟΚ φέρεται να προσφέρει στον Λιβάγια συμβόλαιο ως το 2027 με ετήσιες αποδοχές 1.300.000 ευρώ! Κατά σύμπτωση(;) είναι και το ποσό που ζητούσε από την ΑΕΚ για να ανανεώσει το 2021 αλλά ο Μελισσανίδης φέρεται να είχε φτάσει μέχρι το 1.100.000!! Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την ελληνό – κροατική πιάτσα agents, ο Λιβάγια είναι κοντά στο να κλείσει στον ΠΑΟΚ.  Μάλιστα η πρόβλεψή τους είναι πως τελικά…. “θα κλείσει”!“. Aυτά αποκάλυψε μέσω του sportdog o Ευάγγελος Μίχος πριν από λίγες μερες, στο θέμα με τίτλο “Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Λιβάγια – Παίρνει τα λεφτά που ζήτησε από Μελισσανίδη!” για το μέλλον του Κροάτη άσου, που είναι πολύ πιθανό να είναι ελληνικό.

Αρχικά πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορεί το 1,3 εκατ. ευρώ να είναι αρκετά χρήματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το προσεχές καλοκαίρι θα βρεθεί λύση με τον Σαμάτα (που έχει κασέ όχι μακριά από τα λεφτά που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Λιβάγια) – Είτε θα μείνει ελεύθερος είτε, καλύτερα, θα πωληθεί (είχε υπάρξει ενδιαφέρον από Ρουμανία και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!).

O Mάρκο είναι, πια, 30+ ετών,κάτι που σημαίνει ότι ναι μεν έχει χρόνια καλής μπάλας μπροστά του, σε μια θέση μάλιστα που ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια ψάχνει για μια αξιόπιστη λύση, παρόλα αυτά λόγω και των τραυματισμών που είχε φέτος, χρειάζεται με ειδική μεταχείριση αν έρθει στην Ελλάδα.

Γιατί οι υποχρεώσεις τού ΠΑΟΚ είναι σε Ελλάδα και Ευρώπη υψηλού επιπέδου (εγχώρια κάνει πρωταθλητισμό ενώ εκτός συνόρων δεν αποκλείεται να συμμετάσχει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ!) , άρα μιλάμε για διαδοχικά παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη με υψηλά στάνταρ.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο, άλλωστε, από το κλαμπ έχουν πάρει την απόφαση αφενός να μείνει ο Μπράντον Τόμας, που είναι περισσότερο βέβαια δεύτερος επιθετικός, αλλά και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Τζίμας – Άρα με κατάλληλο σχεδιασμό μπορεί να υπάρξει η απαραίτητη αλληλοσυμπλήρωση και να βγουν όλοι κερδισμένοι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το όνομά του βρίσκεται πάντα στη λίστα του Δικέφαλου, αρκεί βέβαια να μείνει ελεύθερος από τη Χάιντουκ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

“Αυτό να προσέξει ο ΠΑΟΚ με Λιβάγια – Προσωπικότητα στα αποδυτήρια – Το ‘εχει με τα γκολ”

To sportdog επικοινώνησε με τον Λευτέρη Ντανοβασίλη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Κροατία, για να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με νεότερα στοιχεία για τον Μάρκο Λιβάγια και την παρουσία του στη Χάιντουκ.

  Οι πρώτες φωτογραφίες από το Καλλιμάρμαρο - Μπαίνει το παρκέ για τον ΠΑΟ

Παιχταράς, ο ηγέτης τής Χάιντουκ είναι, αλλά φέτος είχε πολλούς τραυματισμούς. Γι’ αυτό και η Χάιντουκ δεν έκανε τίποτα“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για το αν η ηλικία του παίζει ρόλο: “Από εκεί βγήκαν και οι τραυματισμοί. Σχεδόν όλοι ήταν μυικοί.

Τι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ αν τον εντάξει στο ρόστερ του;

“Θα πάρει μεγάλη προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Τώρα για τα γκολ, αν είναι υγιής το ‘χει ακόμα. Αλλά χρειάζεται πολλή συντήρηση πλέον. Πρέπει να επιλέγουν παιχνίδια, αν θέλουν να μην έχει πολλούς τραυματισμούς”.

Μπορεί να ταιριάξει με το υλικό της ομάδας;

“Μια χαρά μεταγραφή είναι. Φέρνει σωστή νοοτροπία στα αποδυτήρια”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: