ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον ίδιο εξτρέμ – Πρωταγωνιστής με Ολυμπιακό στο Φάληρο


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον ίδιο εξτρέμ – Πρωταγωνιστής με Ολυμπιακό στο Φάληρο


Διαφ.

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία βάζει στην μεταγραφική λιστα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τον καλύτερο ξένο παίκτη του ισραηλινού πρωταθλήματος, τον Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 24χρονος Αγκολέζος (με πορτογαλικό διαβατήριο) όπως αναφέρει το Diário de Transferências έχει λάβει σε γνώση για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως και της ΑΕΚ. Ο Μίλσον έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Ισραήλ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και έχει κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος με 13 ασίστ και 7 γκολ σε όλες διοργανώσεις όπου μέτρησε 40 παιχνίδια.

Ο άσος της Μακάμπι είχε κάνει πολύ σπουδαία εμφάνιση στη νίκη των Ισραηλινών με 4-1 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στις 7 Μαρτίου.

«Ο Μίλσον μπορεί να έχει νέο σύλλογο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Diário de Transferências, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Αγκολέζος αθλητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ισραήλ και εξελέγη ο καλύτερος ξένος παίκτης της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά το Diário de Transferências στον λογαριασμό που διατηρεί στο X.

  "Τεχνική, σουτ και κλάση"! Τζάμπα ο αντι-Φορτούνης 10 εκατ. για Ολυμπιακό

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: