Ρεπορτάζ Νικολογιάννη για Σάρι – Η τελευταία εξέλιξη και οι εναλλακτικές


Ρεπορτάζ Νικολογιάννη για Σάρι – Η τελευταία εξέλιξη και οι εναλλακτικές


Διαφ.

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφερόμενος στο «σίριαλ» με τον Μαουρίτσιο Σάρι, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός, παίρνει ένα λογικό ρίσκο να περιμένει τον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι το «τριφύλλι» δεν θα διαπραγματευτεί με κάποιον από αυτούς, αν δεν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Σάρι.

«Το γεγονός ότι ζήτησε παράταση από τον Παναθηναϊκό, σημαίνει ότι κάτι περιμένει ο Σάρι. Όμως όλα είναι ανοικτά στην υπόθεση. Ήδη τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις προπονητών σε περίπτωση που απαντήσει αρνητικά ο Σάρι. Κανείς δεν θα μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν δεν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Πιστεύω δεν θα κρατήσει πολλές ημέρες. Ένα χρονικό περιθώριο για να κλείσει το θέμα του προπονητή είναι το Σαββατοκύριακο. Στις 16-17 του μήνα είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Είναι λογικό να σκέφτεται περισσότερο μια πρόταση από την Ελλάδα ένας προπονητής τέτοιου διαμετρήματος. Ο καθένας θα το έκανε στη θέση του. Αξίζει που παίρνει το ρίσκο ο Παναθηναϊκός περιμένοντας το Σάρι. Μπορεί να του βγει και θετικό γιατί θα τον αντιμετωπίσουν αλλιώς και οι άλλοι υποψήφιοι προπονητές».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: