Δεν είναι οικονομικό για Σάρι – Καμαρά ή Κανγκά o ΠΑΟΚ – 8 εκατ για Χουάνγκ


Δεν είναι οικονομικό για Σάρι – Καμαρά ή Κανγκά o ΠΑΟΚ – 8 εκατ για Χουάνγκ


Διαφ.

ΣΑΡΙ: Το θέμα με τον ΠΑΟ δεν είναι οικονομικό. Το “ναι” του Ιταλού δεν εξαρτάται από το αν αντί για 3,5 του δώσεις 4,5 ή ακόμη και 5,5 εκατομμύρια το χρόνο. Για παράδειγμα, όταν ο Σάρι χαλάστηκε με την κατάσταση στην Λάτσιο και παραιτήθηκε, χάρισε περίπου 4.000.000 ευρώ αφού δεν πήρε καν αποζημίωση!!! Επίσης, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, όταν πήγε η Μπεσίκτας σε αυτόν με 7.000.000 ευρώ το χρόνο για τον ίδιο και το σταφ του, ο 65χρονος Ιταλός κόουτς το ξέκοψε αμέσως στους Τούρκους. Δεν μπήκε καν σε συζήτηση. Και κάτι ακόμη: μπορεί στην Ελλάδα να λένε σήμερα πως παίζει να γυρίσει ο Σάρι στην Λάτσιο, αλλά η στήλη μέσα από τους “λατσιάλι” έμαθε πως ο Τούντορ όντως φεύγει αλλά θα αντικατασταθεί από τον Μπαρόνι!

ΚΑΝΓΚΑ: Είναι ο Νο 2 στην λίστα του ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους χαφ, πίσω από τον Μαντί Καμαρά που αποτελεί την Νο 1 επιλογή του δικεφάλου για την θέση. Ο Γκαμπονέζος χαφ με το σερβικό διαβατήριο παρότι βαδίζει στα 34 του χρόνια έχει γεμάτες σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, με την τελευταία του να καταγράφει 36 συμμετοχές, με 9 γκολ και 10 ασίστ. Ο Κανγκά που παίζει 8άρι και 10άρι δεν είναι μια φτηνή περίπτωση αφού έχει συμβόλαιο με αποδοχές +1.000.000 ενώ και οι απαιτήσεις του Ερυθρού Αστέρα κυμαίνονται κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για transfer fee. Όσον αφορά στην ηλικία του δεν είναι απαγορευτική τουλάχιστον για τον Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να έχει αποδείξει πως του αρέσει να δουλεύει με plus 30άρηδες…

ΧΟΥΑΝΓΚ: Στην ΑΕΚ μάλλον πρέπει να τον ξεχάσουν (όπως άλλωστε και τον Μαντί Καμαρά). Κι αυτό αφού ο Ερυθρός Αστέρας τον κοστολογεί με 10.000.000 ευρώ κι ενώ έχει ήδη δυο προτάσεις για τον Νοτιοκορεάτη μέσο, από μια γαλλική και από μια γερμανική ομάδα ύψους 8 και 7.000.000 ευρώ αντιστοίχως!

  Δεν επενδύει μόνο για τίτλο ο Ηλιόπουλος - Stop σε Λιόλιου λόγω Ολυμπιακού!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: