Έσκασε: “Τη διαφορά στην περιοχή ο Μπρεϊθγουέιτ – Δύσκολο να έρθει ΠΑΟΚ”!

Νέα εξέλιξη: Ο Μπρεϊθγουέιτ φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στην περιοχή – Πιθανότητες μείωσης για τον ΠΑΟΚ!

Έσκασε: Τη διαφορά στην περιοχή ο Μπρεϊθγουέιτ – Δύσκολο να έρθει ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Δεν έχουμε κάποιες πληροφορίες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπρεϊθγουέιτ. Η Εσπανιόλ βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο, καθώς δίνει παιχνίδια πλέι οφ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.
Advertisement

Για την ρήτρα που έχει ο Μπρεϊθγουέιτ: Είχε έρθει πέρυσι να βοηθήσει την ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. Είχαν μπει κάποιες ρήτρες που άλλαξαν τον Ιανουάριο. Αν δεν ανέβει στην μεγάλη κατηγορία η Εσπανιόλ ο παίκτης φεύγει ελεύθερος, σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα που τον θέλει πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Για τι πιθανότητες που δίνει να έρθει στον ΠΑΟΚ: Είναι δύσκολο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έχει εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη όπως και η οικογένειά του και η γυναίκα του έχει καταστηματα και θεωρώ πολύ δύσκολο να αλλάξουν χώρα και να αφήσουν πίσω τους όλα αυτά που έχουν κάνει εδώ. Περνούν πολύ ωραία στη Βαρκελώνη και νομίζω είναι δύσκολο να πάνε στο εξωτερικό.

Για τα χαρακτηριστικά του Μπρεϊθγουέιτ: Είναι killer στην περιοχή, βάζει γκολ με το κεφάλι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψηλός. Κάνει μεγάλη δουλειά, κυνηγάει το γκολ και μέσα στην περιοχή κάνει τη διαφορά.

  Ησυχία, τώρα μιλάει ο παλιός!Βίκτωρας Μητρόπουλος: "Το πρωτάθλημα έχει..."

Για την πρόταση της Κάντιθ για τον Μορόν: Μου έκανε έκπληξη η πορεία του στην Ελλάδα, δεν είχε ποτέ τέτοια νούμερα στην Ισπανία. Δεν έχω πληροφορίες για τις ομάδες που θέλουν τον Ισπανό επιθετικο.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: