Ο εξτρέμ με τις 13 ασίστ που απασχολεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Τι λένε στην Ένωση…


Ο εξτρέμ με τις 13 ασίστ που απασχολεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Τι λένε στην Ένωση…


Διαφ.

«Επίσημο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον. Λένε στην Πορτογαλία για τον 24χρονο Ανγκολέζο αριστερό εξτρέμ, αλλά η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο», αναφέρει η εφημερίδα ΩΡΑ στο πρωτοσέλιδο της που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ένωσης.

Ο 24χρονος εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φελίσιο Μίλσον, φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, σύμφωνα με το πορτογαλικό Diario de Transferencias, με το δημοσίευμα να βάζει στο κάδρο και τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίλσον έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Ισραήλ έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνια ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ξένος παίκτης στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα του.

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό στους 16 του Conference League μοιράζοντας και δύο ασίστ. Ο 24χρονος εξτρέμ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ.

Πάντως, από την ΑΕΚ διέψευσαν την πρόταση προς τους Ισραηλινούς. “Δεν υπάρχει καμία επισημοποίηση ενδιαφέροντος” ξεκαθάριζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ. 

  Το... φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Φαβορί ο ΠΑΟΚ με..."
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: