Ανατροπή για Μπράουν στη Ρεάλ – Λεφτά για Χεζόνια – Παίρνει γκαρντ-έκπληξη!


Ανατροπή για Μπράουν στη Ρεάλ – Λεφτά για Χεζόνια – Παίρνει γκαρντ-έκπληξη!


Διαφ.

Ανατροπή σημειώνεται -όπως όλα δείχνουν- στην υπόθεση απόκτησης του Λορέντζο Μπράουν από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η “βασίλισσα” αποφάσισε να αφήσει την περίπτωσή του, κρίνοντας υπερβολικές τις απαιτήσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Μαδριλένοι στρέφονται σε άλλες επιλογές για τη θέση του γκαρντ, έχοντας στα “σκαριά” την μεταγραφή του Αντρές Φελίζ από την Μπανταλόνα έναντι buy out 500.000 ευρώ, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Ο Φελίζ, που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Δομινικανής Δημοκρατίας και υποψήφιος να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ελλάδας, μέτρησε 15 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ σε μέσο όρο 27:03 με τη φανέλα της Μπανταλόνα στην ACB.

Η Ρεάλ αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του Μπράουν, εξοικονομώντας τα χρήματα που θα του έδινε, τόσο για να αγοράσει τον Φελίζ, όσο και για να κρατήσει στην ομάδα τον Έντι Ταβάρες, αλλά και να κάνει προσπάθεια να πείσει τον Μάριο Χεζόνια, που απασχολεί και τον Παναθηναϊκό, να μείνει κάτοικος Μαδρίτης.

Πάντως, μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μπράουν φέρεται να μπαίνει και πάλι στα “ραντάρ” του Τριφυλλιού, αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μακάμπι.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: