Ανάβει… φωτιές ο Ολυμπιακός: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού, Αταμάν, Κοντού!


Ανάβει… φωτιές ο Ολυμπιακός: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού, Αταμάν, Κοντού!


Διαφ.

Σε επίσημη καταγγελία προέβη η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας την τιμωρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και των Εργκίν Αταμάν, Δημήτρη Κοντού.

Οι Ερυθρόλευκοι απέστειλαν επιστολή στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ, η οποία φέρει την υπογραφή του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκου Λεπενιώτη.

Μέσω της επιστολής, ο Ολυμπιακός ζητά την τιμωρία του Εργκίν Αταμάν εξαιτίας του ξεσπάσματός του μετά το τέλος του πρώτου τελικού. Όπως υποστηρίζουν οι Πειραιώτες, ο Αταμάν δυσφήμησε το άθλημα του μπάσκετ με τα όσα είπε για τη διαιτησία και τον παραλληλισμό με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός ζητά να τιμωρηθεί ο Τούρκος τεχνικός και να μην καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο Game 2 (7/6, 21:30).

Μεταξύ άλλων στην επιστολή – καταγγελία ο Ολυμπιακός αναφέρει πως ο ο Αταμάν στις δηλώσεις του έκανε λόγο για στημένο πρωτάθλημα και ότι ο Τούρκος κόουτς «δυσφημεί βαθύτατα και ευθέως το ελληνικό πρωτάθλημα». Επιπλέον, η «ερυθρόλευκη» πλευρά θεωρεί πως ότι με τα λεγόμενά του ο προπονητής του Tριφυλλιού «κατηγορεί αυθαίρετα και συκοφαντικά πως εκ προθέσεως ελήφθησαν λανθασμένες αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού», αλλά και ότι «δυσφημεί, προσβάλει και θίγει το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη του Ολυμπιακού, την οποία εμφανίζει ως μετέχουσα σε εγκληματική οργάνωση. Υποθάλπτει και υποκινεί την άσκηση βίας, φραστικής και όχι μόνο, εις βάρος των διαιτητών».

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ζητά επίσης την τιμωρία του Basketball and Communication Director του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κοντού, επειδή έγνεψε καταφατικά κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος Αταμάν και «κούνησε το κεφάλι του συγκαταβατικά», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

  Φοβερή σουτάρα ο Νούνιες, απίθανο γκολ για τη Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι θα πρέπει «να επιβληθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός η δέουσα πειθαρχική ποινή».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: