“Κίνδυνος” για τον κορυφαίο παίκτη του Άρη


“Κίνδυνος” για τον κορυφαίο παίκτη του Άρη


Διαφ.

Η παραμονή του Χουλιάν Κουέστα με τη συμφωνία για την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου αποτέλεσε την πρώτη κίνηση του Άρη με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά παραμένει σε εκκρεμότητα η διευθέτηση των διαδικαστικών. Λογικά αυτό θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας παράλληλα και μιας ακόμη απόφασης που πρέπει να ληφθεί και αφορά τον τερματοφύλακα ο οποίος θα έχει υποστηρικτικό ρόλο.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έμεινε ελεύθερος, ο Άκης Μάντζιος δεν είναι αρνητικός στην προοπτική παραμονής του στην ομάδα, όλα θα εξαρτηθούν όμως από τη στάση του παίκτη καθώς στη διάρκεια της σεζόν παραδέχθηκε ότι δεν είναι εύκολο για τον καθένα να διαχειριστεί τον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που βρει ομάδα η οποία θα του προσφέρει βασικό ρόλο, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να μπει σε μια σειρά και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων καθώς θα πρέπει να… ανοίξει χώρος στον προϋπολογισμό της ομάδας και κυρίως να απεγκλωβιστεί ο Άρης από παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά. 

Προς αυτήν την κατεύθυνση γίνονται επαφές στις τελευταίες ημέρες και κάπως έτσι δικαιολογείται η καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη ουσιαστικών κινήσεων ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

  Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα

Πηγή: metrosport.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: