“Ματ” Μελισσανίδη στην ΑΕΚ – Συμφωνία με παικταρά μέχρι το 2028!


“Ματ” Μελισσανίδη στην ΑΕΚ – Συμφωνία με παικταρά μέχρι το 2028!


Διαφ.

Σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Νίκλας Ελίασον προχωράει η ΑΕΚ. Όπως γράφουν και στη Σουηδία η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Ελίασον προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028, δηλαδή έναν χρόνο παραπάνω απ’ ότι ίσχυε η τωρινή συμφωνία ομάδας και παίκτη. 

Δεδομένα ο Ελίασον θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ένωση με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, με την ομάδα να τον επιβραβεύει για τη σούπερ σεζόν που έκανε. O Νίκλας τη χρονιά που τελείωσε μέτρησε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 8 γκολ και 12 ασίστ σε συνολικά 2.777 αγωνιστικά λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπαιξε σε όλους τους αγώνες της ΑΕΚ εκτός από έναν: τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη στο Χαριλάου! 

Να σημειωθεί επίσης πως μόλις πριν από λίγες ημέρες η ΑΕΚ είπε «όχι» σε σύλλογο του Μεξικού, που έκανε επίσημη κρούση για την αγορά του Ελίασον, ενώ τον Γενάρη υπήρξαν αρνητικές απαντήσεις σε δυο προτάσεις που επίσης έγιναν για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό.

Στο ρεπορτάζ της Aftonbladet, καταγράφονται τα εξής: «Ο Ελίασον επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών». Και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «έτσι το συμβόλαιο του Ελίασον με τον ελληνικό σύλλογο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028».

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση συμβολαίου του Ελίασον με την ΑΕΚ. 

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: