
Στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα ο Μελισσανίδης και η επόμενη ημέρα της ΑΕΚ
Πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επισκέπτεται τα γραφεία της ΠΑΕ, που είναι στο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και να έχει εκεί σύσκεψη και συνεργασία με όλα τα στελέχη της διοίκησης.
Όπως κάνει πάντα με τη λήξη μίας σεζόν και πριν ξεκινήσει η επόμενη ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βάζει τα πάντα επί τάπητος με τα στελέχη της ΠΑΕ και τρέχει την επόμενη ημέρα. Έτσι θα γίνει και τώρα. Δεν αποκλείεται πάντως μετά το πέρας αυτής της επίσκεψης του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει και τοπίο όσον αφορά τη διοικητική φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.
Από εκεί και πέρα να τονιστεί, με ό,τι αυτό φυσικά συνεπάγεται, πως την περασμένη Πέμπτη ο Μελισσανίδης είχε πολύωρη συνεργασία με το τιμ που τρέχει τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ, προκειμένου να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έχει συμφωνηθεί μεταξύ προπονητή και διοίκησης.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ομάδα “μοιράστηκε” φωτογραφία μοντέλου του OnlyFans (ΦΩΤΟ)
-
Αθανασίου: “Ποδοσφαιρική αποτυχία στον ΠΑΟ” – Η εκτίμηση για Βιτόρια
-
Πρεμιέρα με Ολυμπιακός-ΠΑΟ και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στα πλέι οφ – Όλο το πρόγραμμα