Σημαντική εξέλιξη στον ΠΑΟΚ – Ψάχνει για νέα ομάδα ξένος παίκτης


Σημαντική εξέλιξη στον ΠΑΟΚ – Ψάχνει για νέα ομάδα ξένος παίκτης


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Νάσμπεργκ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr. Ο 28χρονος Νορβηγός αμυντικός έχει ενεργοποιήσει τον ατζέντη του που ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, χωρίς προς το παρόν να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν θα προκύψει εξέλιξη.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ έχει «γράψει 25 συμμετοχές με δύο γκολ στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα (14/1 την πρώτη σεζόν και 11/1 φέτος) και η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσε όσα περίμενε ο ΠΑΟΚ από εκείνον. Οι αξιοσημείωτες εμφανίσεις ήταν λιγοστές (περισσότερο ήταν εκείνη στα Γιάννινα τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-3 και ο Λουτσέσκου τον είχε χαρακτηρίσει MVP) και η αλήθεια είναι ότι δεν δικαίωσε τον Ζοσέ Μπότο που τον είχε κλείσει νωρίς, πριν το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο ο Δικέφαλος ήταν αναγκασμένος να περιμένει αρκετές εβδομάδες μέχρι να αποδεσμευτεί από την Βαλερένγκα και να ενταχθεί στους «ασπρόμαυρους».

Εχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και μία αποχώρησή του τώρα θα είναι θετική εξέλιξη, καθώς ο Δικέφαλος θέλει να ανοίξει θέσεις στο ρόστερ και μάλιστα με διάθεση να τις καλύψει με περισσότερους Ελληνες.

  Ησυχία, τώρα μιλάει ο παλιός!Βίκτωρας Μητρόπουλος: "Το πρωτάθλημα έχει..."

Πηγή: metrosport.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: