Εξελίξεις στην επίθεση του Άρη! Ο… σίγουρος και οι μεταγραφές


Εξελίξεις στην επίθεση του Άρη! Ο… σίγουρος και οι μεταγραφές


Διαφ.

Άρης: Ο προγραμματισμός και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΠΑΕ Άρης κυλά αργά, ωστόσο ήδη υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και, λογικά, θα παραμείνουν στο «Κλ. Βικελίδης» και την επόμενη σεζόν.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική σεζόν, είχε πάρει επ’ ώμου τη δεξιά πτέρυγα, θεωρείται από τους «σίγουρους», δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ενεργοποιήθηκε αυτόματα, πιάνοντας τον αριθμό των 18 συμμετοχών, όρος που περιλαμβανόταν στο συμβόλαιο, που υπέγραψε, ερχόμενος δανεικός από την Κρασνοντάρ.

Σύμφωνα με την υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ο Ρώσος πλάγιος χαφ θα μείνει στο «Κλ. Βικελίδης», για τα δύο επόμενα χρόνια, και με το που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, στο τέλος Ιουνίου, θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Σε σχέση με την αριστερή πτέρυγα, η οποία μοιάζει πιο «γεμάτη», λόγω της παρουσίας των Σαβέριο, Ζαμόρα και Παναγίδη, οι οποίοι έχουν δέσμευση και για την επόμενη σεζόν, στα δεξιά οι «κιτρινόμαυροι», στην παρούσα φάση, έχουν μόνο τον Σουλεϊμάνοφ.

Με το σκεπτικό ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στο «Κλ. Βικελίδης», τηρώντας την υποχρεωτική οψιόν, όπως προαναφέρθηκε, τότε οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να βρουν τουλάχιστον έναν ακόμη πλάγιο μέσο, για να ενισχύσουν τη δεξιά πλευρά.

  Ο Μίροτιτς φτιάχνει τον τέλειο παίκτη: Επέλεξε έναν Έλληνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γεγονός είναι πως η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν περισσότερα από τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος είχε «φορτσάτο» πρώτο γύρο, ωστόσο σταδιακά εμφάνισε περισσότερα σκαμπανεβάσματα, παρά σταθερότητα στην απόδοσή του.

Το θέμα είναι ότι ο Άρης και θέλει και χρειάζεται ποιοτική αναβάθμιση στη δεξιά πτέρυγα, με παίκτες οι οποίοι, πέρα από την επιθετική τους κουλτούρα (πάτημα περιοχής, καλά τελειώματα, σέντρες) πρέπει να ξέρουν να κάνουν και άμυνες και να μην… ξεχνιούνται μπροστά, όπως έκανε για παράδειγμα ο Ζαμόρα στα αριστερά ή ακόμη και οι Μενέντεθ και Κάρλσον, οι οποίοι πήραν ευκαιρίες (και τις πέταξαν) στον Α’ γύρο του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Ο Σουλεϊμάνοφ είναι, βέβαια, ποδοσφαιριστής, ο οποίος -πολλές φορές- βάζει τον εγωϊσμό του κάτω από την ομάδα, βοηθώντας τους δεξιούς μπακ, αλλά κάπου το… χάνει σε ό,τι αφορά στο «κάτι παραπάνω» στο κομμάτι της παραγωγής φάσεων.

Εάν, τελικά, δεν ανατραπούν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στο καθεστώς παρουσίας του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, τότε ο Άρης θα πάει για μία -ενδεχομένως- και δύο κινήσεις στα δεξιά, χωρίς από το πλάνο να βγαίνει και η περίπτωση παίκτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίζει και στις δύο πλευρές. Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ακόμη είναι, αν ο Ρώσος, θα αποτελέσει το βασικό χαρτί του Άκη Μάντζιου ή θα αναγκαστεί να έρχεται από τον πάγκο.

  Δεν είναι πλάκα! 25χρονος άσος τής Λίβερπουλ θέλει να αγοράσει τη Ναντ

Πηγή: metrosport.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: