Υπέρβαση με πρώην της Μπαρτσελόνα ο Άρης! Μεταγραφή από τη λίστα Ολυμπιακού


Υπέρβαση με πρώην της Μπαρτσελόνα ο Άρης! Μεταγραφή από τη λίστα Ολυμπιακού


Διαφ.

Ένα όνομα από το πρόσφατο παρελθόν του Ολυμπιακού (απασχόλησε το καλοκαίρι του 2022, του 2023 αλλά και πιο μετά!) αυτό του Άλεξ Κογιάδο, βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Άρη, καθώς σταθερά τα τελευταία χρόνια ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει καλλιεργήσει το έδαφος στην ισπανική αγορά – Μόνο τυχαία δεν ήταν η έλευση του Λορέν Μορόν το περασμένο καλοκαίρι και, μάλιστα, με συμβόλαιο που πλήρωνε κατά το 1/4 η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029 με τη Μπέτις (ομάδα από την οποία αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Μορόν!), τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία με 34 ματς, 4 γκολ και 4 ασίστ και δεν αποκλείεται η ομάδα του να επιδιώξει ξανά να τον παραχωρήσει δανεικός.

Αγωνίζεται, κυρίως, ως δεξιός εξτρέμ, αλλά σαφώς με την ποιότητα που έχει μπορεί να δώσει λύσεις τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και ως 8αρο-10άρι. Πλην της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία έχει φορέσει τις φανέλες των Έλτσε και Γρανάδα, ενώ το market value βρίσκεται στα 2,3 εκατ. ευρώ – Παλαιότερα είχε φτάσει μέχρι τα 5 εκατ. ευρώ.

  Έσκασε το βίντεο για Μαρσιάλ! Τσίτα τα γκάζια με Ηλιόπουλο

“Εξτρέμ, μεσοεπιθετικός και 10άρι – Περισσότερα από τον Κανός του Ολυμπιακού – Θυμίζει Τόνι Καλβο”

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τεριακής, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, μας είχε ενημερώσει για την αξία του παίκτη.

Αγωνίζεται και ως εξτρέμ αλλά και ως μεσοεπιθετικός, 10άρι, έχει καλή ντρίπλα και σουτ. Αλλά δεν έχει προλάβει να δείξει και πολλά πράγματα. Στη Γρανάδα είχε δείξει πραγματάκια, καθως στον δεύτερο γύρο σε 17 ματς ειχε βάλει 2 γκολ. Αλλά την επόμενη χρονιά, στην Έλτσε, είχε περίεργη σεζόν με τον τραυματισμό του και τις 3 αλλαγές προπονητών που έγιναν στην ομάδα“, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Και στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν κακός όταν ήταν εκεί. Δεν είναι μάγος αλλά από τον Κανός που είχε ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, θα μπορούσε να δώσει παραπάνω. Αλλά δεν είναι οργανωτής που θα κάνει παιχνίδι για την ομάδα του. Ένας κλασικός Ισπανός εξτρέμ είναι”.

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

“Ένας εξτρέμ τύπου Τόνι Κάλβο είναι”.

  Τσεκάρει Πολωνό επιθετικό ο Μακελελέ!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: