Fantasy Euro 2024: Γιατί είναι σημαντική η επιλογή προπονητή


Fantasy Euro 2024: Γιατί είναι σημαντική η επιλογή προπονητή


Διαφ.

Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 32 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr και κέρδισε πλούσια δώρα.

Κάθε fantasy manager έχεις ένα προυπολογισμό 200 credits για να αγοράσεις 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου.

Οι μονάδες που έχει κάθε παίκτης στη διάθεσή του αλλάζει με βάση την πραγματική απόδοση. Ο αρχηγός διπλασιάζει το σκορ του, ενώ οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο στο τέλος της αγωνιστικής παίρνουν 0 πόντους. Στο τέλος κάθε αγωνιστικής μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις παίκτες για να βελτιώσεις την ομάδα σου.

Όμως, πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η βαθμολογία του προπονητή καθώς πολλαπλασιάζεται με έναν συντελεστή που εκφράζει τη δυσκολία του παιχνιδιού. Αυτός ο συντελεστής υπολογίζεται με βάση τη διαφορά της αξίας μεταξύ δύο προπονητών.

  Αποκαλύψεις στο βίντεο Μαρσιάλ-Ηλιόπουλου! Μαγεία και κατακτήσεις

Παράδειγμα: Όταν ένας προπονητής με υψηλότερη τιμή κερδίζει έναν προπονητή με χαμηλότερη τιμή, η βαθμολογία του πολλαπλασιάζεται με μια τιμή μικρότερη από 1. Ομοίως, όταν ένας προπονητής με χαμηλότερη τιμή κερδίζει έναν προπονητή με υψηλότερη τιμή, η βαθμολογία του πολλαπλασιάζεται με μια τιμή μεγαλύτερη από 1 (λαμβάνοντας έτσι ένα επιπλέον μπόνους).

Η βαθμολογία του προπονητή υπολογίζεται ως το άθροισμα των παρακάτω ενεργειών:

Νίκη ομάδας 10

Ισοπαλία ομάδας 4

Γκολ 3

Ήττα ομάδας 0

Γκολ αντίπαλης ομάδας -2

Να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του 3

Να σκοράρει παίκτης που μπήκε αλλαγή 2

Μπορείς να επλέξεις την αρχική σου ενδεκάδα σύμφωνα με έναν από τους παρακάτω σχηματισμούς: 4-4-2, 4-3-3, 3-4-3, 3-5-2, 5-3-2 , 4-5- 1, 5-4-1.

Για αυτό το λόγο μην αμελήσεις να διαλέξεις με προσοχή τον προπονητή σου.

Μη ξεχάσεις! Κάνε τώρα εγγραφή στο European Football Fantasy 2024, φτιάξτε τη δική σου ομάδα και ζήσε ως προπονητής του Euro 2024
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: