Μεγάλη επένδυση στον ΠΑΟ: Δύο NBAers, top Ευρωλιγκάτο γκαρντ και Παπαγιάννη


Μεγάλη επένδυση στον ΠΑΟ: Δύο NBAers, top Ευρωλιγκάτο γκαρντ και Παπαγιάννη


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε το βράδυ της Δευτέρας σε 2-1 και έμεινε έτσι ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη θα τα παίξει όλα για όλα στο ΣΕΦ για να ισοφαρίσει σε 2-2 και μετά να έχει το πάνω χέρι για την κούπα, παίζοντας στο ΟΑΚΑ το πέμπτο παιχνίδι.

Το πάρει δεν το πάρει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν το πρωτάθλημα, η ενίσχυσή της το καλοκαίρι θα είναι πολύ μεγάλη. Το μπάτζετ ανεβαίνει κι άλλο, ο Τούρκος προπονητής θα έχει και πάλι την ευκαιρία να επιλέξει από το πάνω ράφι.

Κατ’ αρχάς θα αποκτηθεί ένας πολύ καλός γκαρντ αντί του Λούκα Βιλντόζα, που θα αποχωρήσει. Ο Αργεντίνος γκαρντ πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν τις αξιοποίησε, και έτσι θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Πιθανότατα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Βασίλιε Μίσιτς είναι ο μεγάλος στόχος και αυτός, που θα αποκτηθεί, αν καταφέρει να βγει από το συμβόλαιο, που έχει στο ΝΒΑ, με τους Χόρνετς. Ο Σέρβος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς δεν του άρεσε και τόσο η εμπειρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, και ο Παναθηναϊκός τον περιμένει πως και πως.

  Ο τρομερός Μπάρτλεϊ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στον... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν δεν καταστεί εφικτή η περίπτωση του Μίσιτς, οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν στο ρόστερ τους τον Λορέντζο Μπράουν. Έναν γκαρντ, που κάνει την διαφορά, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι. Ο Μπράουν είναι ένας πλήρης παίκτης, που ταιριάζει κουτί στα δεδομένα του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει επίσης έναν παίκτη στο 3-4 και δεν είναι απαραίτητο ότι αυτός θα είναι ο Μάριο Χεζόνια. Θα πάρει και έναν σέντερ με το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη να είναι στη λίστα, αλλά να μην είναι το μοναδικό. Ο Ντάνιελ Τάις θα είναι η ιδανική λύση, αλλά το ερωτηματικό είναι αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Ο Τάις είναι παίκτης, που και κοντά στο καλάθι παίζει και εξαιρετικό σουτ διαθέτει, πράγματα, που θέλει από τον ψηλό του ο Αταμάν. Τον ψηλό, που θα βάλει δίπλα στον Λεσόρ.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμη πιο ποιοτικός τη νέα χρονιά, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Φέτος τους έπιασε και λίγο στον ύπνο, του χρόνου, όμως, όλοι θα είναι υποψιασμένοι.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: