Ομάδα έκπληξη για Χεζόνια: Εκεί υπογράφει – Είχε τραγουδήσει και σύνθημα!


Ομάδα έκπληξη για Χεζόνια: Εκεί υπογράφει – Είχε τραγουδήσει και σύνθημα!


Διαφ.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι μεγάλη επιθυμία των οπαδών της Παρτιζάν εδώ και καιρό και σύμφωνα με πληροφορίες της kuri, θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η «βόμβα» θα σκάσει στο τέλος της τελικής σειράς του ισπανικού πρωταθλήματος ACB στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει με τη Μούρθια (προηγείται με 2-0 στις νίκες) γιατί οι ιθύνοντες της Παρτιζάν, αλλά και ο ίδιος ο Χεζόνια, περιμένουν το τέλος της σεζόν για να γίνει η συμφωνία με όλες τις λεπτομέρειες.

Η πρώτη άμεση επαφή έχει ήδη γίνει και οι άνθρωποι της Παρτιζάν και του Χεζόνια έκαναν τις πρώτες συνομιλίες στη Βαρκελώνη. Ο Κροάτης δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπά την Παρτίζαν και υποστηρίζει τους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου και πλέον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπορούσε να χτίσει ομάδα γύρω του.

O Super Mario oλοκλήρωσε τη σεζόν στην Euroleague με 13,5 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και 0,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

  Μετά τον Αλόνσο κινδυνεύει και 2ος κόουτς μεγάλης ομάδας - Έτοιμος διάδοχος

Ο Χεζόνια σιγοτραγουδούσε «Παρτίζαν σ΄ αγαπώ»

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε εκπληκτική εμφάνιση στη νίκη των Ισπανών στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν στην Stark Arena, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να τραγουδήσει για την ομάδα του Βελιγραδίου. Ο φακός τον απαθανάτισε να λέει «σε αγαπώ Παρτιζάν».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: