Νέα δεδομένα με τους Έλληνες στον Άρη – Οι αποχωρήσεις και ο Φετφατζίδης


Νέα δεδομένα με τους Έλληνες στον Άρη – Οι αποχωρήσεις και ο Φετφατζίδης


Διαφ.

Άρης: Το ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε αριθμούσε περί τους πέντε Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά πλέον αριθμεί μόλις δύο με ενεργά συμβόλαια. Ο Γιώργος Δεληζήσης σταμάτησε την καριέρα του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί παρελθόν και όλα δείχνουν πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται (τυπικά) στις 30 του μηνός.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική έμπειρη και ποιοτική ελληνική επιλογή στο πλάνο του Μάντζιου και ακολουθεί η περίπτωση του Μιχάλη Παναγίδη, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Αρης αναμένεται να κάνει και φέτος διψήφιο αριθμό μεταγραφών και μένει να φανεί πόσοι θα είναι οι Έλληνες παίκτες που θα προστεθούν στο ρόστερ, αφού σε πρώτη φάση το κλαμπ έχει ρίξει δίχτυα κυρίως στην ισπανική αγορά για να αντλήσει από εκεί παίκτες ενισχύοντας το λάτιν στοιχείο. Για Έλληνες υπάρχει πρόθεση να προστεθεί σίγουρα ένας τερματοφύλακας, πίσω από τον Κουέστα.

  Οριστικό! Τότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον για τον Άρη

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: