Μεντιλίμπαρ: «Ζήτω η μάνα που γέννησε όλους τους Έλληνες!» (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεντιλίμπαρ: «Ζήτω η μάνα που γέννησε όλους τους Έλληνες!» (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλόμπαρ μίλησε για διάφορα θέματα στο El Partidazo de Cope.

Για την αποχώρησή του από τη Σεβίλλη:Είναι αλήθεια ότι είχαν περάσει μόνο οκτώ παιχνίδια. Τα τρία πρώτα, στην ομάδα ήταν πολύς κόσμος που έφυγε αργότερα και ήταν δύσκολο για εμάς να φτιάξουμε ομάδα. Είχαμε παίξει πέντε παιχνίδια που δεν ήταν” δεν είναι τόσο κακό… Ένιωσα ότι δεν με εμπιστεύονταν».

Για την αλλαγή στην αθλητική διοίκηση: «Είναι αλήθεια ότι η Σεβίλλη και η προηγούμενη αθλητική διοίκηση ήταν αυτοί που με πήραν και με έκαναν να καταλήξω να κατακτήσω μαζί τους το Γιουρόπα Λιγκ. Η αλλαγή στην αθλητική διοίκηση δεν ήταν καλή για μένα και εγώ “Με καταλάβαιναν πολύ καλά και δεν ήθελαν να περιμένουν να βελτιωθούν τα πράγματα. Δεν θυμόντουσαν καν τι είχαμε κάνει”.

Για τη σχέση με τον Βίκτορ Ορτά : “Ναι, θα τον χαιρετούσα, τελικά άνθρωποι είμαστε. Δεν πρόκειται να πω τίποτα, αυτό που έγινε έγινε και τέλος.”

Για το πάρτι με τον Ολυμπιακό: «Καβαλήσαμε ένα κάμπριο λεωφορείο, μας έκαναν tour με πολύ κόσμο και πολύ λιγότερο ελεγχόμενο από ό,τι στην Ισπανία γιατί ο κόσμος σε ακολουθεί με μοτοσυκλέτες, σε περνάει στο λεωφορείο… Το παιχνίδι τελείωσε σχεδόν μία το πρωί, οπότε ήμασταν εκεί μέχρι τις οκτώ το πρωί.

Για την ατάκα που είπε στα ισπανικά «ζήτω η μάνα που γέννησε όλους τους Έλληνες!»: «Αυτό που δεν ξέρω είναι πώς το μετέφρασαν (μεταφράστηκε ως “είναι δικό μας, είναι για όλους τους Έλληνες”), αν κυριολεκτικά ή αν άλλαξαν καμιά λέξη, αλλά νομίζω ότι το πήραν καλά. Ήταν 4 το πρωί, ήδη “Λίγοι άνθρωποι ήταν λογικοί εκείνη την ώρα.”

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: