Ξεκάθαρος ο Αθανασίου για Σάντσες – Αυτά ισχύουν – Οι 3 άξονες του Αλόνσο


Ξεκάθαρος ο Αθανασίου για Σάντσες – Αυτά ισχύουν – Οι 3 άξονες του Αλόνσο


Διαφ.

Νίκος Αθανασίου: Για τον νέο Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων, παρουσιάζοντας τα όσα θέλει ο Ουρουγουανός από την ομάδα, ενώ παράλληλα μίλησε και για τα μεταγραφικά θέματα που έχουν ανοίξει.

«Ο Αλόνσο με τρεις χαρακτηριστικές λέξεις έδωσε σε όλους να καταλάβουν ποια θα επιχειρήσει να είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία της ταυτότητας του Παναθηναϊκού: πίεση ψηλά, ένταση και κάθετο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε ξεκάθαρη αλλαγή ταυτότητας, έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού, εδώ έχουμε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο που θα ακολουθηθεί πλέον. Για να μπορέσει να υπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το σχέδιο του Αλόνσο θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με παίκτες που θα είναι συμβατοί με τα στοιχεία που θέλει να βάλει ο προπονητής.

Για παράδειγμα το όνομα του Αλέξις Σάντσες δεν ισχύει. Αναφέρθηκε πολλές φορές και στην συσπείρωση, την ενότητα, το χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Ήταν μετρημένος και σοβαρός, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο χορτάρι. Ήταν απόλυτα διαβασμένος γιατί δεν αποτέλεσε μια επιλογή τρόπου, μετά το όχι του Σάρι. Ήταν ο πρώτος ρεαλιστικός στόχος του Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων.

  Νέα ζωή για Βεζένκοφ και Ελευθεριάδου - Έκαναν ήδη το επόμενο βήμα (ΦΩΤΟ)

Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην προετοιμασία στην Αυστρία, λέγοντας ότι θα είναι διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια, ενώ  επανέλαβε ότι η περίπτωση του Γιαννούλη είναι αυτή που παλεύει περισσότερο από κάθε άλλη ο Παναθηναϊκός και είναι η πλέον ιδανική, ενώ τόνισε πως Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς επίσης διαθέτουν αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αλόνσο.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: