Αποκάλυψη Νικολογιάννη: “Υπογράφει τις επόμενες μέρες ο…”


Αποκάλυψη Νικολογιάννη: “Υπογράφει τις επόμενες μέρες ο…”


Διαφ.

Τάσος Νικολογιάννης: Για την πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να μην προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών, αλλά να ενισχύσει το ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν οι υπογραφές για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κώτσιρα.

«Το επόμενο διήμερο θα έχουμε εξέλιξη με τον Κώτσιρα, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια. Για τον Ιωαννίδη, είναι εκτός πραγματικότητας αυτά που γράφουν οι Πορτογάλοι. Θα επαναλάβω ότι ο Ιωαννίδης δεν πωλείται, εκτός αν έρθει κάτι το εξωπραγματικό. Γενικά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει διάθεση να πουλήσει κανέναν, θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί και αυτό θα γίνει μέσω των μεταγραφών που θα έρθουν αλλά και των υπόλοιπων παικτών που υπάρχουν. Το ίδιο ισχύει και με τον Τσέριν, που δικαιούται αύξηση αλλά το κάνει με άγαρμπο τρόπο. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπογράψει ανανέωση το καλοκαίρι με αύξηση αποδοχών, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει χωρίς τον μάνατζερ του, που είναι και των Βέρμπιτς-Σπόραρ. Ήταν προγραμματισμένο αυτό», ανέφερε με νόημα.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο λέγοντας πως είδε έναν άνθρωπο που ξέρει τα πάντα γύρω από την ομάδα, ξεχωρίζοντας τα τρία τελευταία χρόνια, χωρίς να πει υπερβολικά πράγματα, αλλά ξεκαθάρισε πως πρέπει να του δοθεί χρόνος προτού γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: