Αυτά ισχύουν για Τσιντώτα και Άρη – Η σφήνα από ομάδα της SL


Αυτά ισχύουν για Τσιντώτα και Άρη – Η σφήνα από ομάδα της SL


Διαφ.

Άρης: Μετά την επίσημη συμφωνία παραμονής του Χουλιάν Κουέστα, ο Άρης αναζητεί -μεταξύ αρκετών ακόμη άλλων- και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ισπανό τερματοφύλακα. Τι ισχύει με την περίπτωση του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο Κουέστα προβάρει -για 7η χρονιά- γάντια βασικού στον Άρη, αλλά χρειάζεται και παρτενέρ, για να έχει και ανεβασμένο επίπεδο ως προς τον συναγωνισμό. Τελευταία, έπαιξε το όνομα του Παναγιώτη Τσιντώτα, καθώς οι Θεσσαλονικείς φέρονται να θέλουν Έλληνα τερματοφύλακα, πλην του νεαρού Κυριαζή, ο οποίος θα είναι ο τρίτος της παρέας.

Η περίπτωση του 30χρονου Τσιντώτα (1.90 μ.), ο οποίος φέτος είχε 28 εμφανίσεις στον Ατρόμητο θα μπορούσε να θεωρηθεί ενδιαφέρουσα, ωστόσο -μέχρι στιγμής- δεν φαίνεται πως έχει γίνει κάποια προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών, τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος -τυπικά- από τους Περιστεριώτες στο τέλος του τρέχοντα μήνα.

  Επίθεση Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ-Γιαννακόπουλο για τον ρόλο του Φέλιξ Μπίτζιο!

Παράλληλα, η ομάδα της Super League, η οποία έχει δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον είναι ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες έχουν ανοιχτή την πόρτα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος περιμένει, χωρίς να βιάζεται, από τη στιγμή που δεν έχει ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Στον Αστέρα, γίνονται αρκετές διεργασίες σε ό,τι αφορά στη θέση «1», από τη στιγμή που μοιάζει πιθανή η αποχώρηση του Αντώνη Τσιφτσή, οπότε -σε αυτό το ενδεχόμενο- θα κινηθούν για την αναπλήρωση του κενού του.

Ο Τσιντώντας βρίσκεται στα υπόψη, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό αλλά, από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει και αυτόματη συμφωνία, παρά το γεγονός πως στις πρώτες επαφές το κλίμα είναι θετικό.

Όσον αφορά τον Άρη, πέραν της ελληνικής αγοράς, η οποία είναι περιορισμένη σε ό,τι έχει να κάνει με τους Έλληνες κίπερ, τσεκάρονται περιπτώσεις και από εξωτερικό.

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: