Παπαπέτρου: “Ασύλληπτος σκόρερ ο Ναν, τότε θα απαντήσω για Εθνική”


Παπαπέτρου: “Ασύλληπτος σκόρερ ο Ναν, τότε θα απαντήσω για Εθνική”


Διαφ.

Για την τρομερή εμφάνιση του Κέντρικ Ναν, αλλά και για το αν θα πάει στην Εθνική ομάδα, μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για το τι χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη: «Είμαστε 2-0 με την πλάτη στον τοίχο, θέλουμε άλλο ένα, γιατί το επόμενο είναι αυτό που κρίνει το πρωτάθλημα. Χρειάστηκε να παίξουμε σκληρά, να καταθέσουμε ψυχή, να δώσουν όλα τα παιδιά κάτι. Η σκληράδα μας και η ποιότητά μας είναι αδιαμφισβήτητη και το δείξαμε».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά. Στο ημίχρονο καταλάβαμε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και νομίζω παίξαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο».

  Πρώτες αλλαγές Μεντιλίμπαρ μετά την γκέλα - Έκπληξη στην άμυνα και η 11αδα

Για τον Κέντρικ Ναν και το καλό δεύτερο μέρος του: «Ο Κέντρικ είναι ασύλληπτος, είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος σκόρερ στην EuroLeague. Βάζει δύσκολα καλάθια. Έβαλε πολλά καλάθια, που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει και φάουλ. Βάζει ένα φλότερ στα τρία μέτρα, θα μπορούσε να σφυριχτεί και φάουλ».

Για το αν κέρδισε τον Ολυμπιακό στο δικό του παιχνίδι: «Παίξαμε το δικό μας παιχνίδι, γι’ αυτό κερδίσαμε».

Για το 5ο παιχνίδι: «Δεν σκέφτομαι κάτι, πηγαίνουμε προφανώς να κερδίσουμε. Να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Η τύχη είναι στα χέρια μας, εκκρεμεί ένα παιχνίδι, περιμένουμε τον κόσμο μας, να δείξει την κλάση του και εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για το γεγονός ότι είναι ήρεμος: «Κάνω διαλογισμό. Η ένταση είναι φυσιολογική, υπάρχουν διάφορα μέτωπα. Θεωρώ ότι είναι φυσικό να βγαίνει στο γήπεδο, σε έναν άλλον όχι. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κάνουμε όσο το καλύτερο γίνεται».

  Αλλαγές Λουτσέσκου, απόφαση για Καμαρά, Ντεσπόντοφ - Άσχημα νέα για Τόμας

Για το αν θα βρεθεί στο προολυμπιακό τουρνουά: «Είναι μία απάντηση που δεν ξέρω ακόμη, θα απαντηθεί όταν τελειώσει το πρωτάθλημα».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: