Γίνεται η έκπληξη με Τολιόπουλο! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του;


Γίνεται η έκπληξη με Τολιόπουλο! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του;


Διαφ.

Μετά την εξαιρετική φετινή χρονιά του Βασίλη Τολιόπουλού στον Άρη θα περιμένε κανείς ο Έλληνας γκαρντ να κάνει “step up” και να πάρει μεταγραφή, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν θα γίνει!

Κι αυτό γιατί, όπως δήλωσαν οι άνθρωποι του Άρη, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την παραμονή του στους Θεσσαλονικείς, καθώς ο παίκτης δείχνει διάθεση να συνδέσει το όνομά του με την ομάδα.

Ο επικεφαλής της ΚΑΕ Άρης και ο βασικός χρηματοδότης της ανέφερε για πιθανή αύξηση στο μπάτζετ και τον Τολιόπουλο:

«Με τον Τολιόπουλο και τον μάνατζέρ του είμαστε σε συχνή επικοινωνία, υπάρχει θέληση του παίκτη να παραμείνει. Και εμείς και ο παίκτης πιστεύω ότι θα έρθουμε σε μια συμφωνία. Ο ίδιος δείχνει ότι θέλει να συνδέσει το όνομά του με τον Άρη, να κάνουμε και εμείς τον αγώνα μας και την υπέρβαση για να μείνει.

Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, όμως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δύο φίλοι από την Αθήνα θα βάλουν κάτι παραπάνω για την περίπτωσή του. Το μπάτζετ μας θα είναι αυξημένο, με μια μικρή υπέρβαση όχι σε επίπεδο που να επηρεάζει την βιωσιμότητα, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο».

Και συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης: «Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια και από την ΚΑΕ και από την πλευρά του αθλητή. Είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε σε μια φάση που είμαστε πάρα πολύ κοντά».

 
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: