European Football Fantasy 2024: Οι τρεις μέσοι που αξίζουν


European Football Fantasy 2024: Οι τρεις μέσοι που αξίζουν


Διαφ.

Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 24 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr.

Κάθε fantasy manager έχεις ένα προυπολογισμό 200 credits για να αγοράσεις 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου. Χρειάζεσαι δύο τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και ένας προπονητής για τη fantasy ομάδα σου.

Εμείς θα σε βοηθήσουμε για τη μεσαία γραμμή, όπου έχουμε ξεχωρίσει τρεις παίκτες. Ο Φιλ Φόντεν της Αγγλίας μπορεί να είναι ακριβός με 23.5 credits αλλά παίζει στην τριάδα της επίθεσης και σκοράρει και δίνει ασίστ. Στις πιο φθηνές επιλογές είναι ο Λομπότκα που αποτελεί το Α και το Ω της Σλοβακίας και τον βρίσκουμε στα 9.5 credits, ενώ για πιο φθηνή λύση πάμε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Σερβίας με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται βασικός και να αξίζει μόλις 6.5 credits.

Μη ξεχάσεις! Κάνε τώρα εγγραφή στο European Football Fantasy 2024, φτιάξτε τη δική σου ομάδα και ζήσε ως προπονητής του Euro 2024
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: