Ανατροπή με Χεζόνια στη Ρεάλ


Ανατροπή με Χεζόνια στη Ρεάλ


Διαφ.

Οι Μαδριλένοι πρόκειται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του προπονητή για άλλα δύο χρόνια και θα έχουν και τον ‘Supermario, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Τσους Ματέο θα συνεχίσει άλλες δύο σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 55χρονος προπονητής θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2026, όταν θα συμπλήρωνε τέσσερις σεζόν ως πρώτος προπονητής.

Ο Τσους Ματέο από βοηθός του Λάσο, πήρε τη θέση του τον Ιούλιο του 2022 , όταν ο σύλλογος αποφάσισε ότι ο ιστορικός προπονητής της Βιτόρια, που μόλις είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, δεν επρόκειτο να συνεχίσει στη θέση.

Η παραμονή του Χεζόνια

Οι απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης είναι τεράστιες και ο Μάριο Χεζόνια δευτερόλεπτα αφότου τελείωσε το πρωτάθλημα, αγκάλιασε την κούπα και θυμήθηκε την Ευρωλίγκα που του ξέφυγε στον τελικό της 26ης Μαΐου με τον Παναθηναϊκό. 

«Υπάρχουν τρεις τίτλοι, αλλά θα ήθελα να μιλήσουμε για περισσότερους. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτόν που χάσαμε. Αισθάνομαι ότι η ομάδα είναι η οικογένειά μου, με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες όταν πολλοί άνθρωποι έλεγαν βλακείες για μένα που δεν ήταν αλήθεια. Και θα ήθελα να τα επιστρέψω όλα αυτά με περισσότερα χρόνια εδώ και περισσότερους τίτλους. Τώρα ξεκινά η σεζόν των γραφείων (η διαπραγμάτευση για ανανέωση) και ελπίζω να είμαστε ξανά εδώ για να δώσουμε πίσω στον κόσμο, στη Μαδρίτη, ό,τι μας ξέφυγε», ανέφερε ο Κροάτης φόργουορντ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: