Αυτά τα δεδομένα για Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ – “Εκνευρισμός με Μειτέ γιατί…”


Αυτά τα δεδομένα για Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ – “Εκνευρισμός με Μειτέ γιατί…”


Διαφ.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα από το μεταγραφικό και όχι μόνο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας, τονίζοντας: «Για 13 Ιουνίου είναι καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, αν και υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που εκρεμμούν. Έμεινε ο Κωνσταντέλιας, ανανέωσε ο Σβαμπ, αποκτήθηκε ο Καμαρά. Μπαίνει σε προτεραιότητα, ίσως για το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας, η υπόθεση του Μεϊτέ και του Κεντζιόρα, και γενικά του χαφ και του στόπερ γιατί ίσως ψάξει και άλλες λύσεις αφου υπάρχουν εμπόδια στις δύο υποθέσεις. Ο Θυμιάνης πέρασε ήδη ιατρικά».

Στη συνέχεια, μίλησε συγκεκριμένα για τους Μεϊτέ και Καμαρά, αναφέροντας: «Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του με τον Καμαρά, που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 3 χρόνια με 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές και μπόνους υπογραφής. Έκλεισε το ένα κενό στα χαφ, τώρα υπάρχει η κομβική υπόθεση του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ βγάζει έναν εκνευρισμό γιατί η Μπενφίκα συμφώνησε αλλά ο παίκτης είναι ανένδοτος με τις υψηλές απαιτήσεις του. Υπάρχει πιθανότατα να περιμένει κάτι άλλο».

  Χωρίς Μασούρα-Ρέτσο ο Ολυμπιακός! Μεγάλη έκπληξη Μεντιίμπαρ με τους μικρούς

Τέλος ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου όσον αφορά τον Τόμας Κετζιόρα, αλλά και τις υποθέσεις των Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ και Κιντέρα Ετζούκε, που είναι μεταγραφικοί στόχοι.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: