Χαφ 14 εκατ. ο Μεντιλίμπαρ – Ανατροπή Γιόβετιτς, το “ξέκοψε” ο Ελ Κααμπί!


Χαφ 14 εκατ. ο Μεντιλίμπαρ – Ανατροπή Γιόβετιτς, το “ξέκοψε” ο Ελ Κααμπί!


Διαφ.

Ένα σενάριο που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Χοάν Χορδάν “κυκλοφορεί” τις τελευταίας ημέρες στην Ισπανία. Πρόκειται για τον 29χρονο χαφ της Σεβίλλης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Ανδαλουσία και μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως εξάρι, όσο και ως οκτάρι.

Πριν ενταχθεί στη Σεβίλλη, αγωνιζόταν στην Εϊμπάρ, από την οποία αποκτήθηκε για 14 εκατ. ευρώ το 2019. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ανδαλουσίας ισχύει μέχρι το 2027 και φαίνεται ότι εξετάζεται “ζεστά” από τους Ερυθρόλευκους, παρά το μπάσιμο στην υπόθεση και της Εσπανιόλ.

Την ίδια ώρα ενδιαφέρον προέκυψε από την Μαρσέιγ για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ωστόσο ο Μαροκινός φέρεται να διεμήνυσε ότι έχει σκοπό να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη.

  Ο μεγάλος προβληματισμός Σαββίδη - Παίρνει αποφάσεις ο Λουτσέσκου

Τέλος, ανατροπή φαίνεται να σημειώνεται στην υπόθεση του Στέφαν Γιόβετιτς, καθώς παρότι όλα έδειχναν παραμονή του, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει δημοσιεύματα που την αμφισβητούν, βάζοντας στο “στόχαστρο” ομάδες όπως η πρώην του, Φιορεντίνα, αλλά και η νεοφώτιστη στη Serie A, Κόμο.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: